Новини про зірок
Подобається

«Колорит Балі!»: Як Одеська Барбі Валерія Лук’янова відпочиває в Індонезії

12/11/2017     Автор: Яна Романська
«Колорит Балі!»: Як Одеська Барбі Валерія Лук’янова відпочиває в Індонезії

Валерія Лук'янова, українська Барбі, поїхала медитувати в Індонезію, передає Корупція.Стар.

Кілька днів тому у профілі Одескої Барбі з'явилися фото, які підтвердили, що дівчина відпочиває в Індонезії. Колоритна країна дуже подобається Валерії, вона не приховує свого задоволення від поїздки. 

Популярне:Те, про що ви навіть не здогадувалися: маловідомі факти про Ніну Матвієнко 

"Колорит Балі!)))) Поїхала в Храм Бесакіх, щоб зробити підношення головному Духу Балі!))) Все пройшло шикарно! Скоро викладу відео і розповідь! Мені дуже сподобалося це насправді! У храмі дуже приємна енергетика. Нарешті я залишилася задоволена)))!" — підписала світлину дівчина.

Також Валерія розповіла про Храм Бесакіх у якому побувала і про обряди які здійснила у храмі. На Балі зірка інтернету приїхала з чоловіком, молода пара насолоджуєтся відпочинком і традиціями країни.

 

Как и обещала видео из Храма Бесаких) ООО я сегодня побывала в таком прикольном Храме… Храм Бесаких… Он очень красивый и древний. Имеет чистую и приятную энергетику. Я осталась очень довольна!!! Уже итак подружилась с главным Духом Бали, им оказался очень приятный парень- Дракон))) у которого много крутых образов) И я поехала еще и в главный Храм , чтобы лично сделать ему подношение)))) Я купила их штук 10))) думала там всего 2 , а потом оказалось за всех родственников сделать можно))))… Еще купила пакет лепестков цветов, тоже для подношения!! Вышло так красиво) я была в восторге!!! Помните я говорила , что мы с этим Духом летали в образе Драконов? Так вот куда нас привели было 2 дракона, я сразу поняла что это знак для меня. Хотя я вообще на Бали не видела особо Драконовых божеств… А там были… Ощущения конечно остались очень приятные. Наконец то я чем то довольна на Бали)))))???? #amatuevideo #love #bali #model #spirit #besakih #spirit #perfect #model #essense #esoterica #newage #alien #blogger

Публикация от Valeria Lukyanova Amatue21 (@valeria_lukyanova21)