Новини про зірок
Подобається

В яскравому купальнику Регіна Тодоренко похвалилася відпочинком у Іспанії

11/11/2017     Автор: Яна Романська
В яскравому купальнику Регіна Тодоренко похвалилася відпочинком у Іспанії

Співачка і ведуча Регіна Тодоренко, яка висловилася про свій вихід з шоу "Орел і решка", поділилася з шанувальниками на сторінці в Instagram фото з чергової подорожі, передає Корупція.Стар.

Реніна відновлює сили в Іспанії. На одному зі знімків Тодоренко позує біля басейну в спортивному червоному купальнику і кедах. Ведуча розповіла про недоліки своєї професії.

Популярне:Те, про що ви навіть не здогадувалися: маловідомі факти про Ніну Матвієнко 

"Вже давним-давно я зробила висновок, що люди сприймають мою роботу як постійний відпочинок. Раніше я намагалася спростувати цю інформацію, розповівши, як складно жити за кадром від недосипів, "недоїдаючи", стресів і всяких інфекцій, які чіпляються до тебе в процесі роботи. Все це недоліки професії, як і всюди! У програмістів теж проблеми з сутулими спинами і зором, у піаністів судоми в пальцях і хворі суглоби, спортсмени взагалі ходять поламані, актори – трохи шизофреніки. Тому я можу з легкістю заявити: "ТАК! ТАК! ТАК, моя робота – це мрія, це відпочинок, це щастя, оскільки я отримую від неї задоволення". Але пам'ятайте, що вибираючи свій напрямок в житті, треба або бути одержимим ним, або навчитися любити його і вивуджувати максимум корисного для себе! Говорити, що ти попер проти своєї волі не є відмазкою (винятки, звісно, існують), бо це і є твоя воля – укласти себе в рамки. Гарного дня всім! Будьте собою", – поділилася зірка.

'Позитивная ПозершШша ?' Уже давным-давно я сделала вывод, что люди воспринимают мою работу как ПОСТОЯННЫЙ ОТДЫХ. Раньше я пыталась опровергнуть эту информацию, рассказав, как сложно жить за кадром от недосыпов, "недоедов"? , стрессов и всяких инфекций , которые цепляются к тебе в процессе работы. Всё это издержки профессии, как и всюду!) У itишников тоже проблемы с сутулыми спинами и зрением?, у пианистов судороги в пальцах и больные суставы, спортсмены вообще ходят поломанные, актеры — немного шизофреники ? ?, о врачах (@eleonora.lunyova )ПРОМОЛЧУ ? Поэтому я могу с легкостью заявить: "ДА!ДА!ДА, моя работа — это мечта, это отдых, это счастье, тк я получаю от нее удовольствие". Я помню, как делала опрос о том, хочется ли вам поменять работу; большинство согласилось бы кардинально изменить свою жизнь. Но помните, что выбирая свое направление в жизни, надо либо быть одержимым им, либо научиться любить его и выуживать максимум полезного для себя!) Говорить , что ты попер против своей воли не является отмазкой (ИСКЛЮЧЕНИЯ , конечно, существуют), ибо это и есть твоя воля — заключить себя в рамки. Хорошего дня всем! Будьте собой! А мы пока поснимаем кое-что абсолютно замечательное для @befree_fashion ❤️ Style — @irushairusha Hair — @elanskaya_polina

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)