Новини про зірок
Подобається

«Переборола безліч комплексів»: Яка вона, справжня, телеведуча Надія Матвєєва

11/11/2017     Автор: Яна Романська
«Переборола безліч комплексів»: Яка вона, справжня, телеведуча Надія Матвєєва

Ведуча тележурналу «Все буде добре» і програми «Все буде смачно!» На каналі СТБ для мільйонів українців за останні пару років стала практично рідною. Кожен день Надія запрошує до себе в студію відомих людей, щоб відкрити їх для глядачів з іншого боку, передає Корупція.Стар.

Але мало хто знає, що ця дивовижна жінка переборола в собі безліч комплексів.

"Я зовнішністю своєю була незадоволена, і компліментів приймати не вміла. Із золотою медаллю та червоним дипломом кілька років виконувала роль хранительки домашнього вогнища — без досвіду роботи важко було працевлаштуватися. Рук не опустила. Втомившись від побуту, зібралася з силами і… З двома вищими освітами (технічною та економічною) збудувала… кар’єру журналістки."

Популярне:Те, про що ви навіть не здогадувалися: маловідомі факти про Ніну Матвієнко 

Про славу телезірки Надія не мріяла, та це не завадило їй стати улюбленою телеведучою багатьох глядачів. Запрошення на проект “Все буде добре” (СТБ) збіглося з особистою драмою – розлученням з другим чоловіком. Рятувалася телеведуча творчою роботою, що приносило їй задоволення. 

"Часом чую: “Надю, я не змогла б, як ти, усміхатися, коли зовсім цього не хочеться”. Робота мене навчила. Професійний навик. Коли я прийшла працювати на радіо, мені казали: голос ведучої має бути веселим і енергійним, щоб слухачів підбадьорити, настрій їм покращити. Тоді вони залюбки слухатимуть твої передачі. Тож я засвоїла: якщо у мікрофон говорити з усміхненим обличчям, змінюються і голос, і інтонація. З часом звикла до цього настільки, що звичку перенесла у повсякдення. Допомагає вона і на телебаченні. Адже глядач не повинен помічати ані поганого настрою телеведучого, ані його переживань." — розповідає телеведуча.

Та найцікавіше те, що справжнє ім’я цієї жінки — Людмила. Чому ж її називають Надією? Переїхавши до Києва, відома на сьогодні, телеведуча змінила ім'я. За паспортом – Людмила, а кличуть Надією.

"Коли мені було лише півроку, я дуже захворіла (крупозне запалення легенів у той час було практично смертельним діагнозом). В одній з лікарень знайшовся лікар, який зробив все, аби врятувати мене. Дорослі полегшено зітхнули, а бабуся сказала: «Цю дитину треба було Надією назвати». Кілька місяців так мене і кликали, але потім знову називали іменем, яке дали при народженні. Коли мама про розповіла цей випадок, я подумала: якщо немовлям я зуміла вижити, то, може, ім’я Надія допоможе стати успішною? Пам’ятаю, з Києва мені в Кременчук зателефонувала подруга. “На одній з радіостанцій, — каже, — потрібна ведуча для ранкового шоу”. Я приїхала і пройшла кастинг. Не щодня ж випадає нагода виявити свої здібності. Через кілька років пройшла конкурс і на СТБ. Саме у столиці почала всім представлятися як Надія. Я змінила ім’я — і почало змінюватися моє життя. Стала рішучішою і впевненішою у собі."