Новини про зірок
Подобається

«Брутальний вікінг»: Одеська Барбі вперше показала свого чоловіка і змінилася до невпізнання

11/11/2017     Автор: Яна Романська
«Брутальний вікінг»: Одеська Барбі вперше показала свого чоловіка і змінилася до невпізнання

Валерія Лук'янова відома на весь світ схожістю з лялькою Барбі. Сьогодні, 11 листопада, дівчина, яка днями відмовилася від образу блондинки, показала шанувальникам свого чоловіка, передає Корупція.Стар

Популярне: «Переборола безліч комплексів»: Яка вона, справжня, телеведуча Надія Матвєєва

Нові фотографії з'являються в Інстаграмі Одеської Барбі із заздрісною регулярністю. Зірка Мережі щодня розповідає підписникам про новини в особистому житті і ділиться своїми думками і досягненнями.

Відпочинок на Балі

Судячи по свіжих знімках, зараз Валерія та її чоловік відпочивають на Балі. Пара із задоволенням проводить час разом, відвідує місцеві храми і осягає нові духовні практики.

"Колорит Балі!)))) Поїхала в Храм Бесакіх, щоб зробити підношення головному Духу Балі!))) Все пройшло шикарно! Скоро викладу відео і розповідь! Мені дуже сподобалося це насправді! У храмі дуже приємна енергетика. Нарешті я  теж залишилася задоволена)))! " (Орф. І Пункт. Автора збережені, прим. Ред.) — свідчить підпис до однієї з фото Лук'янової.

Як виглядає чоловік Валерії Лук'янової?
 
Але справжнім сюрпризом для шанувальників моделі стала фотографія, на якій зображений її чоловік. Одеська Барбі розмістила знімок в мікроблозі, попередивши, що це зовсім ненадовго.

«Мій типаж чоловіки))) не на довго викладу) кому цікаво глянути на чоловіка мого))))» (Орф. І Пункт. Автора збережені, прим. Ред.) — написала Валерія.

 Фотографія обранця Лук'янової набирає популярність в Мережі, а шанувальники масово її коментують.
«Ой, хлопці, які ви прикольні, молодці», «Це прекрасно, саме таку людину я представляла поруч з тобою, завжди звичайно було цікаво на нього поглянути, але не до фанатизму) Гарний, ставний, чоловік повністю тобі підходить)», « бажаю вам любові і всього хорошого вашій родині, Ви неймовірна пара — якась гармонія з витонченою феї і брутального вікінга. Всього світлого вам! »(Орф. І Пункт. Автора збережені, прим. Ред.) — пишуть підписники.

 

 

????мой новый цвет! Как вам? ❣️gustaría mi nuevo color?))) #fit #hermosa #cute #love #model #amatue #queen #elf #fantasy

Публикация от Valeria Lukyanova Amatue21 (@valeria_lukyanova21)