Новини про зірок
Подобається

Мухарський розкрив нові деталі скандалу з екс-дружиною

10/11/2017     Автор: Яна Романська
Мухарський розкрив нові деталі скандалу з екс-дружиною

Український шоумен Антін Мухарський заявив, що за три роки судової тяганини зі своєю колишньою дружиною Сніжаною Єгоровою виплатив їй майже мільйон гривень аліментів, передає Корупція.Стар.

Крім того, Мухарський знову показав відео, на якому Єгорова не пускає його до дітей, забороняючи говорити в їхньому домі українською мовою.

Шоумен розповів, що Сніжана Єгорова вигнала його дому, коли він розпочав свій проект український проект "Орест Лютий". Опісля він підписав контракт, погодившись на аліменти в 300 тисяч гривень.

Популярне:Те, про що ви навіть не здогадувалися: маловідомі факти про Ніну Матвієнко 

Щоправда, у договорі був пункт, за яким після зміни матеріального стану або сімейного положення сторони можуть переглянути цю суму в добровільному або судовому порядку. Уже понад 3,5 роки, впродовж яких Мухарський активно допомагає армії та значно рідше з'являється на ТБ, триває тяганина щодо аліментів.

"Сьогодні я побачив вже колишню дружину в ролі експерта із сімейного права на засіданні комітету Верховної Ради де обговорювалося питання нового закону "Про стягнення аліментів". Поруч — купа поважних людей, які уважно слухають історії про "націонал-фашиста", "падонка-алімєнтщіка" і "підступногго зрадника", який на цей момент (це якось усюди замовчується) виплатив своїм дітям за три роки 901 457 грн. Тож, якось дуже пригадалася СМСочка трьохрічної давнини: "Ну, котічєк, тєбе пі#да. Ході оглядивайся!" – обурився Антін Мухарський, згадавши про "серйозних покровителів" Єгорової.