Новини про зірок
Подобається

Чому Кейт Міддлтон не фарбує нігті у яскраві кольори

10/11/2017     Автор: Яна Романська
Чому Кейт Міддлтон не фарбує нігті у яскраві кольори

Кейт Міддлтон – одна з найстильніших монарших осіб сучасності. В ідеальному образі дружини принца Вільяма була виявлена цікава складова, яка ось уже багато років привертає увагу шанувальників королівської родини, – Кейт ніколи не з'являється на публіці з яскравим манікюром, передає Корупція.Стар.

Колірна гамма, силует і довжина наряду – ось лише найочевидніші пункти, виходячи з яких складається гардероб Єлизавети II і інших членів правлячої сім'ї. Втім, Кейт Міддлтон із завидною регулярністю відступає від запропонованих норм королівського етикету, незмінно обираючи між стилем і проходженням строгим правилам перше.

Популярне:Те, про що ви навіть не здогадувалися: маловідомі факти про Ніну Матвієнко 

Однак подібні "порушення" стосуються тільки гардероба. При виборі укладання і макіяжу Кейт не допускає серйозних відхилень від прописаних нормативів. Те ж саме стосується і манікюру – немає жодної доступної фотографії, на якій герцогиня Кембриджська була б відображена з яскравим лаком. Як правило, дружина принца Вільяма віддає перевагу прозорим покриттям, які не кидаються в очі і прекрасно підходять під будь-який наряд.

У королівському протоколі чітко зафіксована не тільки колірна гамма лаків для нігтів, але і їх довжина. Наприклад, в питанні форми Кейт рідко змінює "м'якому квадрату" довжиною не більше 1-2 мм. Нарощені і занадто довгі нігті не відповідають нормам етикету, прийнятим в правлячій сім'ї.

Ще частіше прозорого і пастельного лаку Кейт вибирає його повну відсутність. Руки герцогині завжди виглядають доглянутими, однак на нігтях дуже часто зовсім немає ніякого покриття. Багато в чому це обумовлено тим, що вона багато часу особисто проводить з дітьми, беручи участь у всіх їх денних активностях. Крім того, в розкладі дужини Вільяма кілька годин на тиждень відведено садівництва – Кейт любить проводити час в оранжереях Букінгемського палацу. Якщо придивитися, іноді на руках монаршої персони можна розгледіти сліди незначних порізів, а також побачити наклеєний лейкопластир.