Новини про зірок
Подобається

Весільне фото зірки серіалу «Свати» Анни Кошмал викликало фурор. Ви тільки погляньте, яка вона красуня!

09/11/2017     Автор: Яна Романська
Весільне фото зірки серіалу «Свати» Анни Кошмал викликало фурор. Ви тільки погляньте, яка вона красуня!

Актриса Анна Кошмал, виконавиця ролі Каті в серіалі "Село на мільйон-2", на своїй сторінці в соціальній мережі поділилася фото зі зйомок фільму, передає Корупція.Стар

Популярне: А ви їх бачили? Безруков показав своїх дітей

На знімку Анна разом з Дмитром Совою, який виконав роль її нареченого Діми, позує у весільному вбранні на знімальному майданчику серіалу.

Зірка серіалу "Село на мільйон" натякнула, що в другому сезоні вирішиться доля їхнього кохання.

Нагадаємо, актриса Анна Кошмал виявилася в епіцентрі любовного скандалу. У Києві знімають новий 4-серійний мелодраматичний фільм "Дочки-мачухи". В ролях — популярні молоді українські актори. Цілеспрямовану Іру, закохану в батька своєї подруги, грає Анна Кошмал, а холоднокровну Аліну, яка не так-то просто сприйме зраду (як їй здається) близьких людей, Анастасія Чепелюк ( "Покоївка", "Слуга народу").

Також в серіалі задіяні Сергій Фролов, Дмитро Сова, Влад Нікітюк та інші.

Анна Кошмал, виконавиця ролі Іри:

"Моя героїня чесна, працездатна, емансипована жінка, яка готова взяти на себе всі проблеми буття. Вона готова підтримувати коханого чоловіка до останнього і завжди чинить так, як велить їй серце. Мені дуже сподобався сценарій і команда, яка утворилася на цьому проекті.

Мій персонаж дуже цікавий для втілення, хоча подібних історій в моєму житті не траплялося — я ніколи не закохувалася в батьків своїх подруг, та й чоловіків, з якими у мене значна різниця у віці ".

 

 

 

#paris ?

Публикация от Anna Koshmal (@smorkovkina)