Новини про зірок
Подобається

«Панянки люблять, коли їх тіскають»: Андрій Кончаловський відверто розповів про домагання

09/11/2017     Автор: Яна Романська
«Панянки люблять, коли їх тіскають»: Андрій Кончаловський відверто розповів про домагання

"Известия" опублікувала інтерв'ю з Андрієм Кончаловським, передає Корупція.Стар

Популярне: А ви їх бачили? Безруков показав своїх дітей

У бесіді з журналісткою Оленою Лорія відомий режисер припустив, що за скандалом навколо Харві Вайнштейна стоїть нинішній президент США Дональд Трамп, який помстився голлівудському продюсеру за підтримку Хілларі Клінтон.

"Хілларі Клінтон дружила з обома братами Вайнштейнами. Я думаю, що Трамп вирішив кинути їй ще одну підлість. Адже Харві Вайнштейн фінансував кампанію Хілларі Клінтон", — говорить Кончаловський в інтерв'ю "Известиям".

Далі російський режисер заявив:

"А що стосується сексуальних домагань взагалі, то я думаю, що світ завжди стояв на цьому. Якщо вже на те пішло, то треба відразу ж судити Клінтона. З іншого боку, нам це, сподіваюся, не загрожує. Тому що чоловіки повинні приставати до жінок, а жінки повинні чинити опір.

Лев Толстой сказав: "Панянки люблять, коли їх тіскають".

Виходить, треба подавати в суд на всю чоловічу стать. Це все нормальна істерія і маніпуляція масами … Розумієте, чоловік є чоловік, жінка є жінка. Слава Богу, ми живемо в країні, де політична коректність не дійшла до абсурду. Коли чоловіка не можна називати чоловіком, а жінку жінкою і треба називати їх "особистістю". По-моєму, це аберація неоконсерваторів-глобалістів, яка згубна для сім'ї. І взагалі для всього ".