Новини про зірок
Подобається

«Ну ось, я знову наречена…»: Нове пікантне фото Соломко в нижній білизні

09/11/2017     Автор: Яна Романська
«Ну ось, я знову наречена…»: Нове пікантне фото Соломко в нижній білизні

Яна Соломко захопила зовнішнім виглядом, передає Корупція.Стар

Популярне: А ви їх бачили? Безруков показав своїх дітей

Співачка і телеведуча Яна Соломко знялася в чуттєвій фотосесії для колекції «TENDER MORNING» сезону весна-літо 2018. Жіночна і яскрава, вона чудово втілила ніжний дух лінійки нижньої білизни. В об'єктиві зоряного українського фотографа Соні Плакидюк, яка знімає для провідних глянцевих видань і є експертом проекту «Супермодель по-українськи».

Яна по-новому розкрилася і зуміла передати тендітну грань між тонкою спокусою і чистою красою.

Нова колекція Apilat присвячена мистецтву жити і отримувати максимум задоволення від простих речей. Саме такий настрій задають нові пеньюари, сорочки та боді Apilat з 100% натурального шовку і добірної мереживи.

Нагадаємо, Яна Соломко стала відома українському глядачеві після участі в романтичному телевізійному шоу «Холостяк». Вона закінчила музичну школу по класу фортепіано, після чого поступила в Полтавське музичне училище на відділення народного співу.

Брала участь у багатьох конкурсах талантів, а також у відомому телепроекті «Шанс», після якого продюсер Ігор Кондратюк взяв її в проект «Американський шанс», який проходив в США і суттєво вплинув на становлення майбутньої зірки. У 2012 році Яна Соломко стала учасницею популярної групи «Real O», продюсером якої є Наталія Могилевська. Саме в складі групи Яна почала активну творчу діяльність, яка принесла їй славу, любов шанувальників і можливість реалізувати свої мрії. Після відходу з групи «Real O» Соломко зайнялася сольною кар'єрою.

 

Ну вот я снова невеста????? Девочки, знаю о чем вы подумали))) Но ☝?сейчас я стала лицом свадебного бренда @apilat_wedding ? Я сразу влюбилась в эти красивые платья, и свадебное нижнее белье…☺️ Две сестрички и их феи, которые создают для нас с вами такую красоту достойны благодарности?? Спасибо, что я с вами☺️ Бельe @apilat_wedding
Фотограф @moi_sofism 
MUA @evgenia_yanysheva
Бекстейдж видео @krispaluk #yanasolomko #girls #life #love #family #travel #miami #drees #weddingdress

Публикация от Яна Соломко (@yana.solo)