Новини про зірок
Подобається

Уже така доросла: Тоня Матвієнко показала красуню-дочку у її день народження

08/11/2017     Автор: Яна Романська
Уже така доросла: Тоня Матвієнко показала красуню-дочку у її день народження

Дочці Тоні Матвієнко виповнилося 19 років. У цей день співачка привітала Уляну зі святом, залишивши зворушливі слова, передає Корупція.Стар.

Тоня Матвієнко рідко публікує фото не тільки молодшої дочки Ніни, але і старшої Уляни — дочки від першого шлюбу. Однак в день народження доньки співачка вирішила зробити виняток, опублікувавши відразу кілька знімків з нею. А в коментарях Тоня залишила зворушливі слова Уляні, зазначивши, що для неї вона завжди буде маленькою дівчинкою.

Популярне: Те, про що ви навіть не здогадувалися: маловідомі факти про Ніну Матвієнко

«Сьогодні у моєї старшої доці Уляни день народження! Ти для мене, Звичайно, маленька дитина і будеш нею залишатися. У тебе починається доросле життя, фундамент черпання Всього цікавого і розвитку, як особистості. Бажаю тільки позитиву, яскравих і крутих емоцій, надійніх друзів і кохання;) Будь щаслива і здорова! Знай, что ми всі тебе любимо! »- написала під фото Матвієнко.

 

Сьогодні у моєї старшої доці Уляни -День народження! Ти для мене, звичайно, маленька дитина і будеш нею залишатися. У тебе починається доросле життя, фундамент черпання всього цікавого і розвитку, як особистості. Бажаю тільки позитиву, яскравих і крутих емоцій, надійних друзів і кохання;) Будь щаслива і здорова! Знай, що Ми Всі тебе ???#уляна #деньнародження #happybirthday #тоняматвієнко #найкраща #красотка #моягордість

Публикация от Тоня Матвієнко (@tonya_matvienko)