Новини про зірок
Подобається

«Майбутній художник»: Влад Яма показав зворушливе фото зі своїм сином

08/11/2017     Автор: Яна Романська
«Майбутній художник»: Влад Яма показав зворушливе фото зі своїм сином

Танцівник і хореограф Влад Яма зробив несподіваний сюрприз своїм шанувальникам. У своєму блозі в Instagram-Stories він поділився рідкісним знімком свого синочка Леона, передає Корупція.Стар.

Майже рік Влад Яма ретельно приховував, що вперше став татом. І лише недавно він зізнався, що разом зі своєю дружиною Ліліаною ростить сина Леона.

Правда, і зараз Влад оберігає особистий простір і нечасто ділиться фотографіями малюка в Instagram. А якщо і робить це, то ніколи не показує обличчя хлопчика.

Популярне: Те, про що ви навіть не здогадувалися: маловідомі факти про Ніну Матвієнко

Ось і днями в Instagram-Stories Ями з'явилося фото з його сімейного архіву. У кадрі видно, як танцюрист виховує з сина майбутнього художника — вчить малювати.

В одному зі своїх недавніх інтерв'ю Влад Яма вперше розповів, як він разом з дружиною виховують Леона.

Я намагаюся не балувати дитину, але в той же час не можу взяти його на руки, щоб при цьому не поцілувати. Не знаю, можливо, це занадто ніжно щодо хлопчика, але нічого з собою вдіяти не можу. Наша найголовніша ідея з дружиною — щоб вимоги мами і тата були завжди однаковими — відверто розповів суддя "Танців з зірками".

Крім цього Влад зізнався, на кого більше схожий його син.

Зовні Леон дуже схожий на мого тата, але чим дорослішим він стає, тим більше ми помічаємо його схожість зі мною, Лілею і моїм братом — розповідає хореограф.