Новини про зірок
Подобається

«Чорний лебідь» українського балету і її вірний супутник: Катерина Кухар показала свого чоловіка-красунчика

08/11/2017     Автор: Яна Романська
«Чорний лебідь» українського балету і її вірний супутник: Катерина Кухар показала свого чоловіка-красунчика

Прима-балерина Національної опери, суддя проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар дуже відома і епатажна особа. Глядачі танцювального шоу знають Катерину як дуже вимогливу суддю. Приміром, за виступ співачці Олі Поляковій під час першого прямого ефіру Кухар поставила двійку, передає Корупція.Стар.


Та двійки за танцювальні па Катерина ставила навіть своєму чоловікові та партнеру Олександру Стоянову, з яким зараз гастролює по всьому світу. 

Олександр Стоянов народився в Криму. Займаючись бальними танцями всього пів року, у віці 10-ти років Олександр встиг завоювати призові 1-е і 2-е місця на місцевих чемпіонатах з бальних танців. Завдяки щасливому випадку, на одному з конкурсів, його помітив професійний балетний педагог. І в 1998 році Олександр вступив до Київського державного хореографічного училища та закінчив його в 2006 році. Прищепив любов до балету і вклав душу в Олександра його педагог заслужений артист України Володимир Денисенко.

Популярне:Те, про що ви навіть не здогадувалися: маловідомі факти про Ніну Матвієнко 

У день, коли Катерина Кухар уже була солісткою Національної опери України, до зали після балетного училища зайшов ще юний Саша Стоянов. Талановитого хлопця і відому балерину поставили в пару.

Вони мали виконувати головну партію в спектаклі "Лускунчик". Після кожної репетиції Катя ставила Саші оцінку і це завжди була двійка.

"Я достатньо часто грюкав дверима. Думав, більше не повернуся. Але, тим не менш…", — згадав чоловік Катерини, прем'єр Національної опери України Олександр Стоянов. 

Своєю чергою Катерина розповіла, що коли поверталася до гримерки, на її столику завжди стояло вишукане тістечко.

Олександра знали в усіх кондитерських навколо. А Катерина зізналася, що спокушалася на смачненьке попри режим. І в їхніх спочатку відточених до автоматизму рухах почала з'являтися справжня, не награна ніжність.

Стоянов зізнався, що йому доводилося відмовлятися від ролей через кохання:

"Я вів спектаклі з переломами, з зірваною спиною, з температурою і отруєнням. Але є одна причина, з якої я відмовлявся танцювати з іншими партнерками і їхати на гастролі – це кохання. Наприклад, виставу "Ромео і Джульєтта" я завжди танцюю тільки з Катериною Кухар. Було дуже мало випадків, коли я погоджувався танцювати з іншими партнерками. Тільки коли Катерина була в декреті. Одного разу я відмовитися від гастролей у Франції з іншою партнеркою, для цього мені довелося зламати руку, щоб пояснити причину своєї відмови. Зламати руку виявилося не так вже й легко але все вийшло, і я залишився в Києві в гіпсі зі своєю коханою. Підтримки та обійми – це наша робота. Хоча я трохи ревнивий, але справедливий. Я не дозволяю робити іншим те, чого не дозволив би собі з іншими. Але Катерина дуже добре знає рамки дозволеного".

Їхнє життя — це години тренувань, неймовірні стрибки, підтримки, ідеальна розтяжка і стерті до крові ноги.

Відомий британський критик Меггі Фоєр назвав їх найгарнішою балетною парою Європи. Їх переманювали перейти в "Большой театр", але вони лишилися вдома. Заздрісники різали Катерині стрічки на пуантах просто перед виступом. Але вона завжди мала запасні. І тепер цій парі складно згадати куточок світу, де б вони не виступали. 

 

Доброго ранку, Україна!??❤️ Друзі, хочу сказати всім ДЯКУЮ за Вашу підтримку та за Ваші доброзичливі уточнення ……. Прямі ефіри, це дійсно дуже складно і в них мені потрібно ГОВОРИТИ, а не танцювати……..? Звісно я трішечки нервуюсь і як всі живі люди, іноді допускаю помилки…….. Але ж КИЇВ-це також Україна… ??? ?❤️доброго всім дня!!! #україна #київ #1plus1 #танціззірками #mylife @tanci1plus1 @1plus1media @series_on_1plus1 @tanci_z_zirkami_official @1plus1tv @ekaterinakukhar_official @yuriy_tkach @ilonagvozdeva

Публикация от EkaterinaKukhar Катерина Кухар (@ekaterinakukhar_official)

 

Дыхание моё слышишь…… #backstage #photoshoots #fashion #ukraine #ukranianfashion #lovestory #ballet #balletlife #kukhar_stoianov #instalife #? @stoianov_aleksandr

Публикация от EkaterinaKukhar Катерина Кухар (@ekaterinakukhar_official)