Новини про зірок
Подобається

«Чи його це дитина…»: Колишнім подругам актора Дмитра Мар’янова не дає спокою його спадок

08/11/2017     Автор: Яна Романська
«Чи його це дитина…»: Колишнім подругам актора Дмитра Мар’янова не дає спокою його спадок

Улюблений багатьма актор Дмитро Мар'янов, що несподівано і драматично пішов з життя, не дає спокою колишнім подругам і після смерті, передає Корупція.Стар

Популярне: «Зіграв більше 30 ролей»: Помер видатний український актор

Колишня подруга Мар'янова Ірина Лобачова наполегливо хоче, щоб спадок Мар'янова (квартира в хорошому районі Москви і дача) не дісталися його сім'ї — законній дружині і дочці і наполягає, щоб рідні Мар'янова зробили аналіз ДНК:.

Вдова актора Ксенія Бик — з України, з Харкова. Там же вони і познайомилися з Дмитром кілька років тому, коли Мар'янов був на гастролях. Дівчині було 23 роки, Мар'янову — на 16 років більше. У них народилася дочка, але весілля відбулося лише в 2015 році, коли дівчинці було вже п'ять років. Між цими подіями було багато усього. Велелюбний Мар'янов — красень і дотепник, безодня чарівності — був любимий жінками і сам їх дуже любив. Але тільки Ксенія стала його дружиною. Колишні подруги, природно, бачили в ній все зло, через неї, через спадщину, вважає Лобачова, Мар'янову "допомогли" померти. А дочку вона взагалі не вважає дитиною Мар'янова.

Ці дурниці спростовують інші люди, які в останні роки спілкувалися з сім'єю Мар'янова, стверджуючи, що саме з Ксенією він знайшов причал і рідний дім. І заглядати до людей в спальню і вимагати якихось аналізів, коли ти зовсім чужа людина цієї сім'ї, це дивно і навіть підло, вважають багато друзів Мар'янова.

"Дайте йому вже спокій!" — вважають друзі.

Свою першу зоряну роль московський школяр Діма Мар'янов зіграв в 17 років у фільмі «Вище за райдугу».

Героя Дмитра Мар'янова Аліка Райдугу озвучував Дмитро Харатьян. А пісні за Мар'янова співав Володимир Пресняков-молодший.