Новини про зірок
Подобається

«Він просто тримав мене і…»: Зірку серіалу Пліткарка звинуватили в згвалтуванні

07/11/2017     Автор: Яна Романська
«Він просто тримав мене і…»: Зірку серіалу Пліткарка звинуватили в згвалтуванні

Актриса Крістіна Коен звинуватила актора Еда Вествіка, відомого за роллю Чака Басса в серіалі Пліткарка, в згвалтуванні, передає Корупція.Стар

Популярне: Оксана Марченко показала розповнілі ноги в порваних штанах і футболці

Про це дівчина написала на своїй сторінці в фейсбуці. Коен пише, що інцидент стався три роки тому, коли вона прийшла в гості до Вествіка разом зі своїм хлопцем, який є другом актора. «Я хотіла піти, коли Ед запропонував секс утрьох, але хлопець наполіг на тому, щоб ми залишилися. Він не хотів, щоб Ед відчував себе ніяково », — пише актриса. Разом з хлопцем вона залишилася на вечерю, після чого заявила, що втомилася і Вествік запропонував їй переночувати в гостьовій кімнаті.

«Я прокинулася через те, що Ед сів на мене зверху і почав чіпати. Я просила його зупинитися, але він був сильнішим. Я боролася як могла, але він затиснув мене руками і продовжував повторювати, що хоче мене. Мене паралізувало від жаху, я не могла говорити, я вже нічого не могла зробити. Він просто тримав мене і ґвалтував », — пише актриса.

Вона також пише, що її хлопець наказав їй мовчати, тому що їй все одно ніхто не повірить. Зараз, через три роки, коли спливли різні факти про Спейсі, Вайнштейн і інших чоловіків Голлівуду, вона зрозуміла, наскільки ця проблема популярна і що більше не може мовчати.