Тренди
Подобається

Топ-5 головних уборів цієї зими

07/11/2017     Автор: Яна Романська
Топ-5 головних уборів цієї зими

До України потроху наближається люта й холодна зима. Але ж усі красуні хочуть виглядати приголомшливо навіть при мінусовій температурі. Модним, стильним й теплим доповненням для твого зимового образу стануть головні убори, передає Корупція.Стар.

Тренд №1: Берет

Ця стильна штучка прийшла до нас зі столиці моди — Франції, й надійно закріпилася у шафах істинних красунь. І хоча може здатися, що ця річ не зігріє тебе зимою, це не так. Берет надійно захистить тебе від морозу та вітру та ще й стане родзинкою твого зимового луку.

Він чудово поєднується з повсякденними, діловими і навіть спокусливими образами. Сьогодні в моді берети базових кольорів — чорні, білі, сірі, бежеві, а також трендових тонів: винного, темно-зеленого, темно-синього, пудрового.

Тренд №2: Федора


Прихід холодів – це ще не привід відмовлятися від капелюшків. Капелюх Федора можна купити з утепленням. В ідеалі — тебе зігріє капелюх з м'якого й затишного фетру. Фетрова Федора шикарно виглядає з модними зимовими образами. Її можна носити з джинсами, світшотами, теплими сукнями, кардиганами, куртками й пальто.

Популярне: «Вона трохи не в собі»: Суддя » Мастер Шеф» вперше показав свою кохану

Тренд №3: Шапки грубої в'язки

Якщо в дитинстві тебе не можливо було одягнути в шапку, то тепер в твоїй шафі їх на будь-який вибір. Цьогорічна зима не може обійтися без шапок зв’язаних з товстої нитки. Сьогодні популярні шапки грубої в'язки — рельєфні та об'ємні. Вони ідеально пасують до курток, парок, пуховиків і пальто.

Тренд №4: Шапки з помпонами

Грайливий помпон на твоїй шапці – це безпрограшний варіант. Такі шапки в моді вже декілька років й не збираються покидати перші сходинки у модній індустрії. Тож, в'язаний або хутряний помпон однозначно прикрасить твою шапку й додасть образу легкість і неформальність.

Тренд №5: Шапки з декором

Прикрас на шапці багато не буває. Вишивки, аплікації, паєтки чи навіть фігурна в'язка — все це перетворює шапку в унікальний аксесуар, який миттєво робить будь-який образ яскравим і незабутнім.