Плітки
Подобається

Сенсація! Батьки Фріске викрили нову «маму» Платона

07/11/2017     Автор: Яна Романська
Сенсація! Батьки Фріске викрили нову «маму» Платона

Саме зараз батьки Жанни Фріске загрузли в чергових судових позовах від "Русфонду", а от Дмитро Шепелєв, якому вдалося довести свою непричетність до грошей на лікування Жанни. не лише живе спокійним життям, але й знайшов собі нову жінку, передає Корупція.Стар

Популярне: Які форми! Регіна Тодоренко показала спокусливі форми на сторінках чоловічого глянцю

Втім, не таку й нову — Ксенія Степанова була у житті Дмитра та Жанни ще до смерті останньої. Вона працювала особистим косметологом Жанни і була її подругою. Коли Фріске захворіла, вона перебувала поруч і після смерті співачки не перестала спілкуватися з її близькими.

Тим часом дідусь Платона, сина Жанни й Дмитра, заявляє, що втретє поспіль не міг побачити внука, а все через те, що у малюка як не хвороба, так якісь перепони. 

"Тоді ж я дізнався, що Діма все-таки звільнив няню. До цього його щоразу щось зупиняло, адже за дитиною повинен хтось доглядати, поки він на роботі. А тепер в житті Діми з'явилася Ксюша Степанова. Підозрюю, що вони подружилися, ще коли Жанна хворіла. Інакше хто ж витягав у дочки документи, на яких згодом з'являлися підроблені підписи?", — заявив батько Жанни Фріске, Володимир.

"Раніше Ксюша просто приходила в гості до Платона. Пізніше я дізнався, що вони з Дімою настільки зблизилися, що разом з онуком літали в Грецію. А тепер Степанова і зовсім до нього переїхала. Я дзвоню їй постійно, але вона жодного разу не взяла трубку. З нею намагалася вийти на зв'язок і Оля Орлова, але теж безуспішно. Виходить, що Ксенія замінила Платону і рідну, і хрещену матір. Гаразд, нехай так! Але навіщо обмежувати спілкування і ігнорувати рідних?", — обурюється чоловік.