Плітки
Подобається

Пишнотіла Анна Семенович показала розповнілу фігуру в бікіні

07/11/2017     Автор: Яна Романська
Пишнотіла Анна Семенович показала розповнілу фігуру в бікіні

Відома російська співачка Анна Семенович втекла з холодної російської осені до затишних та спекотних ОАЕ, тож зараз на її сторінці в Інстаграм ледь на всі фото — з пляжу, передає Корупція.Стар

Популярне: Які форми! Регіна Тодоренко показала спокусливі форми на сторінках чоловічого глянцю

Так, напередодні зірка виклала кілька невідфотошоплених світлин, на яких позує у синьому суцільному купальнику з пікантним вирізом і розповіла про свою фігуру.

"Танцюю на піску від задоволення і вбираю кожен промінчик сонця. Ніколи не була худою, завжди була в нормальному тілі, де є за що потриматися, але це не означає, що тіло повинно бути не спортивним, спорт і правильне харчування, це мої друзі у житті. Як багато в світі місць з різними традиціями, уявленнями про життя і правилами. Те, що зазвичай для однієї людини, може здатися дивним для іншого, і це прекрасно, нам є чому вчитися один у одного. Але єдине, що нас усіх об'єднує і огортає всю планету, навіть у найвіддаленіших її частинах, це ЛЮБОВ. Любіть, не бійтеся зануритися в це почуття кожною клітинкою свого організму, нехай Любов гріє вас і дарує радість життя", — підписала фото Анна.