Новини про зірок
Подобається

«Оце красунчик»: Співачка Lama показала свого коханого, який молодший від неї на 15 років

07/11/2017     Автор: Яна Романська
«Оце красунчик»: Співачка Lama показала свого коханого, який молодший від неї на 15 років

Lama відверто розповіл, що робить її щасливою та красивою, передає Корупція.Стар

Популярне: Оксана Марченко показала розповнілі ноги в порваних штанах і футболці

Українська співачка Lama поділилась своїм секретом краси та молодості. Так молодо виглядати, як виявилось, артистці допомагають не візити до салонів краси, а гени та молодий коханець.
Про це артистка розповіла німецькому виданню Bild.

Lama, справжнє ім’я якої Наталя Дзеньків, запевнила, що її тіла ніколи не торкався пластичний хірург.

"Мене трохи дратують всі ці згадки про пластичних хірургів, я ніколи не зверталася до них і не збираюся! Для того, щоб переконати найбільших песимістів, я готова взяти участь у телешоу, де пластичний хірург огляне мене і зробить висновки про втручання", — сказала вона.
Також артистка похвалилась, що частково завдячує своєю красою та гарним настроєм коханню.

Lama зізналась, що її бойфренд на 15 років молодший за неї. Як стверджує співачка, велика різниця у віці лише покращує стосунки і сексуальні в тому числі.

"Для мене надзвичайно важливо відчувати, що чоловік, з яким я займаюся коханням, кохає мене. Тому це саме той випадок", — додала вона.

Крім того, не забула згадати Наталя і здорове харчування та активний спосіб життя.

"Надзвичайно важливо пити багато води, вранці дві склянки з лимоном – так вже багато років починається мій день. Має бути присутня велика кількість фруктів в раціоні. Я дуже люблю хорошу каву, але не більше однієї філіжанки в день, цукор заміняю медом. В мене повна відмова від фастфуду. Попри те, що я рок-зірка і мала б жити за принципами "секс&наркотики&рок-н-рол", я кажу "так!" сексу і рок-н-ролу, і повністю відмовляюся від наркотиків і паління. Ще одна надзвичайно важлива річ – ви маєте займатися в житті тим, що справді приносить вам задоволення" , — додала співачка.