Новини про зірок
Подобається

«Курточка за 35 тисяч і…»: Новий образ внучки Ротару викликав обговорення в Мережі

07/11/2017     Автор: Яна Романська
«Курточка за 35 тисяч і…»: Новий образ внучки Ротару викликав обговорення в Мережі

Вчора дівчина опублікувала черговий знімок, чим викликала бурю емоцій у своїх передплатників, передає Корупція.Стар

Популярне: Оксана Марченко показала розповнілі ноги в порваних штанах і футболці

Тезка своїй знаменитої бабусі Софії Ротару, починаюча модель Софія Євдокименко, якій пророкують блискучу кар'єру, радує шанувальників в своєму Instagram не тільки стильними, але і дуже дорогими образами. Внучка заслуженої артистки Софії Ротару, яка в цьому році відсвяткувала свій 70-й день народження, пішла по стопах відомої бабусі і теж віддала перевагу публічній професії, не знаємо як співає 16-річна модель, але свою шикарну зовнішність вона точно успадкувала від зоряної родички. Хто знає, може ще не всі таланти юного обдарування розкриті. Поки очевидно одне — знаменита спадкоємиця затребувана, дівчина бере участь у модних показах і знімається для обкладинок топових журналів, не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

 Соня активно ділиться своїми професійними успіхами і подіями з життя на сторінці в Instagram. Внучка Софії Ротару в українській вишиванці підкорює Америку. Вчора в акаунті 16-річної моделі з'явилися свіжі фото, на яких Софія демонструє стильний образ, дівчина позує в чорній сукні-вишиванці і яскравому червоному пуховику від українського бренду Ienki Ienki. Мабуть в Англії теж похолодало (нагадаємо, що Соня Євдокименко здобуває освіту в Лондоні).

A pop of red Український бренд Ienki Ienki з'явився в кінці 2016 року і вже встиг стати фаворитом у модників з усього світу, це підтверджують численні звіти з тижнів високої моди. Пуховики дуже популярні, дизайнери Ienki Ienki примудрилися зробити свій продукт не тільки стильним, але і дуже легким і в той же момент супер-теплим. Мінус один — ціна! Вартість модною куртки — близько 35000 гривень.

«Lancing College» і Центральний коледж мистецтва і дизайну ім. Св. Мартіна в Лондоні, відділення fasion-фотографії. Саме фотографія зараз і є його основним захопленням і основною професією. Між братом і сестрою дуже ніжні дружні відносини і Соня одна з головних і найбільш улюблених моделей Анатолія.