Новини про зірок
Подобається

«Я зрадила саму себе…» Що засмутило Наталю Могилевську на першому прослуховуванні «Голос. Діти»

06/11/2017     Автор: Яна Романська
«Я зрадила саму себе…» Що засмутило Наталю Могилевську на першому прослуховуванні «Голос. Діти»

У кастингу четвертого сезону вокального шоу "Голос. Діти", який стартував 5 листопада, взяв участь 11-річний Іван Стариков із Росії, однак до нього не повернувся жоден із суддів проекту, передає Корупція.Стар.

Хлопчик проїхав дві тисячі кілометрів для того, щоб заспівати Тіні Кароль її пісню і дуже засмутився, коли дізнався, що співачки немає серед зіркових тренерів цього сезону.

Популярне: «Вона трохи не в собі»: Суддя » Мастер Шеф» вперше показав свою кохану

Ваня проникливо виконав пісню "Життя триває", однак йому не вдалося розвернути жодне з крісел. Він розповів, що приїхав в Україну через те, що в російський "Голос. Діти" його не брали три роки поспіль. Поділившись цим хлопчик не зміг стримати емоцій і розплакався прямо на сцені.

Щоб підтримати Ваню, до нього вийшла тренер проекту Наталя Могилевська.

"Тобі не вистачило буквально трохи на гучних нотах, але це було дуже зворушливо", — сказала хлопчикові співачка.

Ще один суддя проекту Дмитро Монатік зазначив, що у хлопчика обов'язково все вийде, тому що він йде до своєї мети, незважаючи на поразки.

У кінці Могилевська зізналася, що дуже шкодує про те, що не повернулась.

"Я зрадила саму себе. Я зрадила принципи і свої правила. Тому що найцінніше для мене на сцені — зовсім не голос. Він мене зачепив. Він мене торкнув з першої ноти. І я не повернулася…" — поділилася співачка.