Новини про зірок
Подобається

«Я могла більше не брати участь»: Наталія Могилевська емоційно прокоментувала перемогу на «Танцях з зірками»

06/11/2017     Автор: Яна Романська
«Я могла більше не брати участь»: Наталія Могилевська емоційно прокоментувала перемогу на «Танцях з зірками»

Минулого тижня Наталя Могилевська буквально "видерла" перемогу на шоу "Танці з зірками" з-перед носа Наді Дорофеєвої. Для співачки це вже був третій сезон, втім, перша перемога на шоу — і це після десяти років перерви на танцполі, передає Корупція.Стар

Популярне: Леся Нікітюк показала фігуру в маленькій чорній сукні

Шанувальники Могилевської надзвичайно зраділи перемозі улюблениці, але знайшлося чимало таких, які заявили — шоу "куплене", а Могилевська перемогу отримала нечесно. Напередодні зірка відповіла "хейтерам" у інтерв'ю Каті Осадчій.

"Всі дуже старалися, дуже виросли. Ми не знаємо, кому ця перемога потрібніша за все. Можливо, на кар’єрному шляху Наді, а вона стане великою зіркою, я в це вірю, ця сходинка була важливою, найціннішою. Або ж для Олени з Ахтемом. Можливо, це для її планів, можливо, вона хоче відкрити школу, було потрібніше. А виявилося, що на даному етапі саме сьогодні ця перемога була потрібніша мені. А може, телеглядачам, які сказали: «Нарешті!» Моя основна перемога відбулася на першому танго, в принципі, я могла більше не брати участь", — філософськи відзначила Наталя.