Новини про зірок
Подобається

Хто б міг подумати! Настя Каменських показала свого маленького мотиватора

06/11/2017     Автор: Яна Романська
Хто б міг подумати! Настя Каменських показала свого маленького мотиватора

Показала свого мотиватора, передає Корупція.Стар

Популярне: «Навіть приревнував Соломію…»: Вітвіцька показала зворушливу фотосесію

Знаменита українська співачка Настя Каменських, яка почала сольну кар'єру і вже презентувала кліп «Це моя ніч»  с кожним днем ​​стає популярнішою. На цей раз співачка в своєму Інстаграмі показала свого маленького живого мотиватора

Всім відомо, що співачка Настя Каменських активно займається спором і навіть випускає колекції відповідного одягу. За словами Насті, під час тренувань дуже важливо відчувати себе комфортно і виглядати стильно. Результати тренувань з персональним тренером шанувальники Насті спостерігають вже давно. У Насті неймовірні форми і вона стала ще більш привабливою.

Знімок з меленьким песиком оцінили шанувальники

«Пам'ятаю, коли мені подарували мою Мімі і я вперше виклала фото в інстаграм — ви раділи разом зі мною. Тоді збулася моя мрія! А зовсім недавно збулася мрія мого хорошого друга і тренера, який допомагає робити мою фігуру ідеальною і знаходить слова підтримки, коли вони так потрібні! Знайомтеся — це його Фархад. Йому тільки 5 місяців, а енергії — до місяця і назад! Він наш маленький мотиватор на кожному тренуванні », — пише Каменських під милим знімком з песиком. (Орф. І пункт. Автора збережені, прим. Ред.).