Новини про зірок
Подобається

«Як би не поважав…»: Бред Пітт прокоментував нові відносини Джолі

05/11/2017     Автор: Яна Романська
«Як би не поважав…»: Бред Пітт прокоментував нові відносини Джолі

Анджеліна дуже вимоглива до чоловіка, який поруч з нею, передає Корупція.Стар

Популярне: Володимир Зеленський сходив у кіно разом з красунею-дружиною, яка вразила своєю красою

Поки таблоїди обговорюють роман Бреда Пітта з 21-річною актрисою Еллою Пернелл, його колишня дружина теж насолоджується новими відносинами. Днями джерело, близьке до Джолі, повідомило, що вона вже кілька місяців зустрічається збізнесменом, ім’я якого поки залишається в таємниці, більш того, вони збираютьсяодружитися. 

Також відомо, що Пітт знайомий з ним і, як би не поважав вибір колишньої коханої, вважає, що у них нічого не вийде.

“Бред сумнівається, що Анджеліна коли- небудь буде щаслива в шлюбі. Віниупевнений, що в світі немає такого чоловіка, який їй би підійшов – все тому, що вонане вміє йти на компроміси. А це, на його погляд, найважливіше в відносинах “, -повідомив інсайдер.

Також він додав, що Пітт намагався робити для Джолі все, і до сих пір дуже розчарований, що зусилля були марні. 

“Анджеліна дуже вимоглива до чоловіка, який поруч з нею. Але в той же час вона віддає всю себе роботі і дітям – її часто не вистачає нате, щоб побудувати здорові відносини. Бред впевнений, що вона не зможе змінитися”, -також розповіло джерело.

42-річна Джолі зараз весь вільний час присвячує сім’ї, але, як з’ясувалося, Пітт не поділяє погляди колишньої дружини на виховання їхніх дітей. Інсайдери розповіли порталу In Touch, що актор наполягає на тому, щоб діти вступили в приватну школу,оскільки домашнє навчання розслабляє. Батькові сімейства не подобається і те, що Джолі не стежить за режимом дітей і дозволяє їм занадто багато фастфуду.

Як раніше повідомлялось раніше, Голлівудська зірка Анджеліна Джолі, яка ще не завершила розлучення з колегою по цеху Бредом Піттом, заручилася з британським мільярдером арабського походження.