Новини про зірок
Подобається

Маша Єфросиніна вперше розповіла про знайомство з чоловіком. «Забавна» історія!

04/11/2017     Автор: Яна Романська
Маша Єфросиніна вперше розповіла про знайомство з чоловіком. «Забавна» історія!

Головна героїня листопадового номера «Каравану історій» Маша Єфросиніна розповіла нам як познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Тимуром Хромаєвим і про те, як починався їхній роман, передає Корупція.Стар

Популярне: Володимир Зеленський сходив у кіно разом з красунею-дружиною, яка вразила своєю красою

За словами Маші, доленосне знайомство відбулося в 2001 році в Ялті, і було досить кумедним.

Приєднуйтесь до нас в Facebook, Twitter, Instagram — і завжди будьте в курсі найцікавіших новин шоубізу і матеріалів журналу «Караван історій»

«Ялта — друге за значимістю місто для мене. Я ж саме там познайомилася з Тимуром, прямо на набережній. … На той момент я вже давно жила в Києві, працювала на «Новому каналі» в «Підйомі», і треба ж було приїхати в Ялту на вікенд з подружками, щоб зустріти свою долю! Фактично мій рідний Крим подарував мені чоловіка », — розповідає Єфросиніна.

«А склалася наша доленосна зустріч дуже смішно. Ми опинилися в один і той же час біля одного і того ж кіоску. Я купувала яблучний сік, а він — воду. Ось так і зіткнулися. Чесно-чесно, це не були сигарети або шампанське — сік! Тимур запитав: «Я вас десь бачив?» Я, зірка, кінематографічно проткнула соломинкою коробку з яблучним соком, взяла трубочку її в зуби, почала втягувати сік і при цьому вимовила: «Дуже смішно!» Як мене можна не знати? Адже минуло всього кілька місяців після отримання премії «Телетріумф»! », — згадує Маша.

Маша Єфросиніна з Юрієм Горбуновим — ведучі ранкового шоу «Підйом» в 2001 р

«Зараз смішно згадувати і той яблучний сік, жахливо нудотний і огидний, і мою першу реакцію на питання Тимура … Мені було двадцять два роки, і три з них я працювала на телебаченні. Напевно, таку поведінку називають зірковою хворобою », — додала телеведуча.

Маша Єфросиніна також розповіла про їх з Тимуром першу спільну подорож:

«З Тимуром ми познайомилася в 2001 році і вже через кілька місяців полетіли до Іспанії, в маленьке містечко Бланес. Це був прекрасний відпочинок, незважаючи на страшну провінцію, брудний тризірковий готель і два окремі ліжка на коліщатках в нашому номері. Але мені та відпустка донині здається доленосною, чарівною і п'ятизірковою, тому що ми були в колосальній романтичній ейфорії, закохані і щасливі. Нічого не знали один про одного, були під «хімією», яка нас з'єднувала … », — зізналася Єфросиніна.

«Однак мені весь час здавалося, що нічого у нас не вийде. Ми з Тимуром були не те що полярні, ми перпендикулярні. У всьому. По відношенню до життя, за темпераментом. Він точно не планував бачити поруч із собою жінку, пов'язану з телебаченням і з такою жагою охопити все і відразу, а ще бажано побільше і швидше. Дуже цікаво спостерігати за тим, як здатні змінюватися люди », — зазначила Маша.