Новини про зірок
Подобається

«Маленька принцеса на балу»: Надія Мейхер з чоловіком вперше показали свою донечку

04/11/2017     Автор: Яна Романська
«Маленька принцеса на балу»: Надія Мейхер з чоловіком вперше показали свою донечку

Співачка Надія Мейхер відвідала Віденський бал, який відбувся в київській мерії 27 і 28 жовтня, передає Корупція.Стар

Популярне: Володимир Зеленський сходив у кіно разом з красунею-дружиною, яка вразила своєю красою

На торжестві артистку супроводжували чоловік Михайло Уржумцев і дочка Анна, яка стала учасницею дитячої програми балу.

Ми вже писали про одну з найкрасивіших пар Віденського балу в Києві — Лавіку і Вову Борисенка, які в цей вечір були схожі на принца і принцесу. Не поступаються їм в елегантності Надія Мейхер і її чоловік Михайло Уржумцев. Подружжя відвідали захід ще й з тієї причини, що його зіркою стала їх 5-річна дочка Анна — дівчинка брала участь в дитячій програмі Віденського балу.

Спочатку Надія Мейхер намагалася оберігати дочку від уваги громадськості. На Віденському балу маленька Анна вперше постала на публіці, та ще й як — в короні і красивому бальному платті!

«Зовні дочка швидше схожа на тата і на його маму Зою Василівну, а характером більше схожа на мене. За гороскопом ми з нею обидві Овни. Аню, до речі, я народила в день народження мами Михайла. Аня — дівчинка з характером, відстоює свої права і намагається досягати всього, чого хоче. І цим вона нагадує мене », — зізналася Надія Мейхер в одному з інтерв'ю Viva !.

Нагадаємо, співачка виховує трьох дітей — старшого сина Ігоря від першого шлюбу і двох дочок (Анну і Марію) від шлюбу з Михайлом Уржумцевим.