Новини про зірок
Подобається

Секрет краси від Шерон Стоун

03/11/2017     Автор: Ігор Нагорний
Секрет краси від Шерон Стоун

Актриса Шерон Стоун заявила в одному з останніх інтерв'ю, що ніколи не погодиться добровільно стати клієнткою пластичного хірурга. Як зірка планує і далі підтримувати своє тіло у відмінній формі, передає Корупція.Стар.

Ніяких пластичних операцій!

Розмова про відмову лягати під ніж пластичного хірурга нагнав жаху шанувальників актриси. Багато з них упевнені, що Шерон — часта гостя в подібних установах, інакше, як актрисі вдається так чудово виглядати в свої роки?

Популярне: «Вона трохи не в собі» Суддя «МастерШеф» вперше показав свою кохану

Секрети краси і здоров'я чудовою Шерон

Виявляється, відповідь на це питання банальна до неможливості: Стоун стежить за своїм здоров'ям і красою за допомогою спорту і правильного харчування. Актриса повідомила, що вона не любить проводити час в спортивному залі і що виснажливі тренування — це не для неї. Щоб заповнити в своєму житті відсутність спортивних тренувань, вона бігає, катається на конях, грає в теніс, плаває, танцює, займається йогою і пілатесом. Дивно, як 59-річна зірка знаходить час і сили для такого активного способу життя?


На питання про особисте життя Шерон Стоун відповіла, що у неї немає чоловіка, але це не заважає їй бути щасливою. Своє життя, в центрі якої знаходиться улюблена робота і троє прийомних дітей, актриса назвала «дуже насиченою і багатою».