Новини про зірок
Подобається

Ніна Матвієнко вразила своїм перевтіленням: Їй знову 25?

03/11/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ніна Матвієнко вразила своїм перевтіленням: Їй знову 25?

У свої 70 років виконавиця не лише активно займається спортом, щоб тримати себе у гарній формі, а й не боїться приміряти стильні образи, передає Корупція.Стар.

Інколи важко повірити, що славнозвісній Матвієнко стільки років, адже вона не лише відчуває себе молодо, а й виглядає так. Відтак зірка знялась у неймовірно стильній фотосесії для видання Jetsetter. Також Ніна поділилась своїми секретами краси і молодості.

"Все, що ми бачимо на обличчі людини, йде із середини. Щаслива людина завжди прекрасна. А щоби бути щасливою, потрібно навчитися прощати. Якщо тобі зробили погано, зашкодили – відпусти. Від того, що триматимеш образу всередині, гірше буде лише тобі. А це повинно залишитися тягарем на совісті твого кривдника. Така собі карма. Мені нелегко далось навчитися контролювати свої емоції та відпускати образи, але воно того варте. Спробуйте – і жити стане набагато приємніше", – зазначила Матвієнко.

Популярне: «Вона трохи не в собі»: Суддя » Мастер Шеф» вперше показав свою кохану

Вона також розповіла про те, що має косметолога, який підібрав їй хороші засоби для догляду за шкірою, а за довгою косою Ніна турбується дуже просто, адже у неї є лише шампунь, маска та кондиціонер. Співачка наголошує, що гени відіграють важливу роль, а в її сім'ї жінки всі мали хорошу шкіру та міцне волосся.