Новини про зірок
Подобається

Дженніфер Лопес розповіла про розставання з Беном Аффлеком

03/11/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дженніфер Лопес розповіла про розставання з Беном Аффлеком

Днями 48-річна співачка Дженніфер Лопес зізналася, що їй довгий час було боляче згадувати розрив з актором Беном Аффлеком, з яким вона була заручена 2002 року і весілля з яким була скасоване за день до урочистої події. Тоді пара була неймовірно популярною, їх шанувальники навіть прозвали новий союз "Бенніфер". Закохані знялися разом у кліпі Лопес на пісню Jenny from the Block, передає Корупція.Стар.

Розрив поп-діва переживала болісно. Про все, що їй довелося пережити в той час, Лопес розповіла в інтерв'ю журналу Vanity Fair, яке вийде в грудневому номері. Виявляється, однією з причин розставання Бена і Дженніфер стала спільна робота у фільмі "Джильи", де закохані зіграли головні ролі.

Проект погано вплинув і на роман зірок, і на їх кар'єру: після виходу в прокат фільм отримав безліч негативних відгуків, а також шість нагород антипремії "Золота малина", в тому числі в номінаціях "Найгірший актор" і "Найгірша актриса". "Тоді я втратила почуття власної гідності. Почала сумніватися, чи можу взагалі бути актрисою. Я думала, що погана у всьому", – зізналася Лопес.

Популярне: «Вона трохи не в собі»: Суддя » Мастер Шеф» вперше показав свою кохану