Новини про зірок
Подобається

«Принц та принцеса»: Лавіка і Вова Борисенко дивували витонченими образами на балу

02/11/2017     Автор: Яна Романська
«Принц та принцеса»: Лавіка і Вова Борисенко дивували витонченими образами на балу

В ніч з 28 на 29 жовтня співачку Лавіку коронували. Артистку відібрали в дебютантки на першому Віденському балу, який проходив у Київській міській адміністрації дві ночі поспіль, передає Корупція.Стар

Популярне: Аніта Луценко змінила імідж

Мета заходу — збір коштів на розвиток Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю та підтримку воїнів АТО. Принцом балу став хлопець Лавіки Володимир Борисенко (група BRO), що не дивно, адже зоряна пара не перший рік займається збором коштів для дітей, проводить благодійні концерти та фестивалі, працюють ведучими і організаторами благодійних марафонів.

Лавіка є активним волонтером і працює з дітьми в лікарнях, проводить арт-терапію, психологічне консультування з тими, кому озвучили страшний діагноз.

«Сьогодні кожен з вас переможець, адже своєю присутністю ви робите внесок у здорове майбутнє дітей! Інклюзія — це те, до чого повинна прагнути наша країна на державному рівні. Ми проти діагнозів і поділу дітей на «звичайних» і «з інвалідністю». Всі діти рівні і улюблені. Спасибі, що наш бал приурочений торжества для всіх дітей! »- зі сльозами промовила співачка

Володимир Борисенко доповнив, що одна їх корон буде віддана приголомшливим викладачам Олені Балчі і Андрію Дикому, адже без їх репетицій і постановки благодійного торжества не сталося.

Короновану пару привітали гості, помітивши, що серед 26-ти пар дебютантів їх танці на паркеті були граціозними, а відносини — гармонійними.