Новини про зірок
Подобається

«Ми дуже подружилися» Наталя Могилевська розповіла про стосунки з суперницею

02/11/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Ми дуже подружилися» Наталя Могилевська розповіла про стосунки з суперницею

29 жовтня на телеканалі "1+1" у фіналі проекту "Танці з зірками" перемогу отримала відома українська співачка Наталя Могилевська та її партнер – хореограф Ігор Кузьменко, передає Корупція.Стар.

Результати шоу "Танці з зірками" розділили країну на два табори – тих, хто щиро радів за Могилевську і тих, хто впевнений, що заповітний кубок повинна була отримати Надя Дорофєєва.

Популярне: «Вона трохи не в собі»: Суддя » Мастер Шеф» вперше показав свою кохану

В своєму Instagram Могилевська спробувала виправити ситуацію та розповіла про стосунки з Дорофєєвою.

"Ми дуже подружилися з Надею і чекали результатів тримаючись за руки. Ця перемога наша спільна. Надя приголомшлива ніжна квітка, яка розпустилася на українській сцені. Попереду "Голос Діти", де ми знову будемо змагатися за наших діток! Надюша, люблю тебя", – написала вона.
 

 

Мы очень подружились с Надей и ждали результатов держась за руки. Эта победа наша общая. Надя потрясающий нежный цветок, который распустился на украинской сцене. Впереди " Голос Дети", где мы снова будем соревноваться за наших деток! И это будет самое доброе и самое красивое соревнование в одном из самых трогательных проектов 1+1 ! Надюша, люблю тебя? #mogilevskaya #могилевская #дорофееванадя #голосдети #голосдіти

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)