Тренди
Подобається

Який аромат приваблює чоловіків

01/11/2017     Автор: Яна Романська
Який аромат приваблює чоловіків

Зараз ми поговоримо про те, які жіночі парфуми подобаються чоловікам. Адже ми жінки, весь час намагаємося привернути чоловічу увагу кожен день. Але для цього, нам необхідно піклуватися про себе: займатися спортом, робити різні масочку, стежити за новими трендами моди і багато іншого. Ну, погодьтеся все це, ми робимо з однією метою, а саме для того, щоб виглядати привабливими для своїх чоловіків. Так ось запах парфумів, також може подобатись чоловікам, передає Корупція.Стар.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка


Одного разу було проведено опитування серед чоловіків, питання полягало в наступному: «Чи має для вас значення, якими парфумами користуються жінки?». Ви не повірите, але 90% чоловіків звертають увагу на запах жіночих парфумів. І на основі результатів цього опитування, я спробую розповісти вам, які жіночі парфуми подобаються чоловікам найбільше.

Як вже відомо, існують такі аромати, які мають властивість притягувати чоловіків. В основному в духи, які подобаються чоловічій статі, входять: квіткові запахи, легкі тютюнові, деревні нотки, а також цитрусові. Деяким чоловікам подобаються аромати з східними нотками, в які найчастіше входять: мускус, ванілін, різні спеції і т.д., інші представники сильної половини вважають за краще свіжі і трав'яні запахи.

Якщо ви йдете на побачення, раджу користуватися парфумами, які містять в собі саме мускус, так як він володіє збудливим ефектом на чоловіків. Адже це все, тому що мускус — це натуральний (природний) афродизіак, який вважається аналогом запаху шкіри тіла жінки. А ось пробудити знову ваші почуття і пристрасть допоможуть запахи з нотками розмарину, ялівцю і гіацинта.

Так що ви тепер знаєте, які жіночі парфуми подобаються чоловікам, тому вибирайте парфуми правильно і зі смаком!