Гороскопи
Подобається

Гороскоп з 6 по 12 листопада

01/11/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп з 6 по 12 листопада

Овен

Овни, цей тиждень буквально створений для подорожей. Саме так думає Ваш бос, і мріє відправити Вас у відрядження. Не сумуйте, і не сумуйте – у поїздках у Вас з'являться шанси для того, щоб завести корисні знайомства. Якщо вирішите відсидітися в рідній місцевості, то і тут все чудово – впливові хлопці блукають неподалік, і готові до спілкування з Вами. Намагайтеся терпиміше ставитися до людей, ця порада стосується професійної сфери. У всіх, як кажуть, свої таргани, і Ваші колеги не виняток. На службі вистачає і педантів, і легковажних хлопців, і навіть чудики трапляються – зате не нудно. Любовна сфера переповнена романтикою. Купідон не відстає, а до вихідних шалунішка взагалі розійдеться – Ви навіть про дачні турботи забудете, і будете закохуватися, фліртувати, і заводити романи.

Телець

Тельці, Ви амбітні, і ця якість буде в ціні. Втілюйте в життя свої прекрасні наполеонівські плани, і не забувайте дякувати тих, хто знаходиться поруч, і надає підтримку. Поради оточуючих людей Вам, в принципі, не потрібні, але іноді корисно прислухатися до думки близьких приятелів – друзі знають Вас краще, ніж Ви думаєте. Літо в розпалі, а роботи вагон, та ще й з візком – але хіба представників Вашого знаку подібної нісенітницею налякаєш? Ви готові працювати весь тиждень, і навіть про вихідні забудете. Але цього робити не бажано – домочадці мріють про заміському подорожі, і навіть уві сні бурмочуть імена Ваших милих дачних сусідів. У цю літню тиждень можливі сюрпризи на любовному фронті – романтичні шанувальники збунтуються, і будуть співати серенади навіть вдень.

 Близнюки

Близнюки, діяти напролом іноді навіть корисно, але от на цьому тижні бажано шукати обхідні шляхи. Начальник цінує Ваше вміння миттєво приймати рішення, але мріє, що в ці літні дні Ви навчитеся компромісу, і будете прислухатися до думки колег. Одноманітності Ви не виносите, але тут проблем не очікується – погляньте на календар, адже червень в принципі не може бути нудним. І нехай на службі все одне і те ж, зате вдома єралаш і весела метушня. Старші домочадці готуються до ремонту, а діти бігають в передчутті вихідних. Доведеться розчарувати шанувальників, які налаштувалися на два романтичних дня, і відправитися в сімейну подорож (їдьте до сільським родичам – і грядочки прополете, і засмагнете, і комариків погодуйте свіжою кров'ю).

 Рак

Раки, Ви відомі інтелектуали, але навіть зірки іноді відключають мозок, щоб він відпочив. Вчіться відволікатися від турбот – якщо начальник цього тижня рве і метає, то це його складності. Займайтеся справами, і не дозволяйте ушлим колегам забиратися на Вашу шию (товариші по службі вміють солодко співати, але на цей раз Ви попереджені). Інтуїція у Вас у ці сім днів нікуди не поділася, навпаки, внутрішній голос не замовкає ні на хвилину, і підкидає розумні ідеї, і вірні рішення. Ближче до вихідних займіться домашніми справами – квартирка мріє оновитися. Фізична праця, кажуть, зробив з мавпи людину – зірки не будуть заперечувати це твердження, і пошлють Вас на дачу. Активність у городі не завадить романтичним справах – шанувальники вже засіли біля грядок, і сподіваються, що Ви віддячите їх за ідеальну прополку.

 Лев

Леви, в ці сім днів Ви можете називати себе щасливцями, щасливчиками, або пестунами долі – будь-який варіант стане підходящим. На службі Ви в центрі уваги, адже таких талановитих хлопців важко не помітити – користуйтеся професіоналізмом і чарівністю, і успіх не змусить себе чекати. Від дратівливості в ці червневі дні бажано позбутися – у всіх свої слабкості, і звертати увагу на розсіяних колег і шкідливого боса абсолютно ні до чого. Любовний небосхил розфарбований всіма кольорами веселки, але найбільше відтінків червоного – пристрасних романів і яскравих зізнань просто море. Закохуйтеся, але не забувайте, що поруч з Купідоном літають лелеки. Ці вихідні бажано провести з користю – діставайте візитки знайомих зі сфери творчості, Вас давно чекають на виставках, концертах та культурних заходах.

Діва

Діви, у ці сім днів Вас чекає багато чудес, але до зустрічі з Фортуною треба підготуватися. Діставайте красиві наряди – внесіть яскраві фарби в сумну атмосферу офісу. Головне, щоб бос не нервував – шеф і закохатися може, а в цьому випадку про справи забуде весь колектив. А проблеми вирішувати потрібно, адже конкуренти поруч – у червні у них відкриється друге дихання. Звичайно, змагатися з Вами відкрито ніхто не ризикне, але треба остерігатися. У середині тижня Вас можуть порадувати візитом далекі родичі – будинок догори дном, але це дрібниці. Вас ще забиратися навчать, і розкажуть, як чистити картоплю, щоб вітаміни зберігалися (головне, щоб не змусили їсти овочі разом з шкіркою). Шанувальники навіть у вихідні буде маячити на задньому плані – згляньтеся, і запросіть залицяльників на чай.

 Ваги

Терези, на цьому тижні Вас не вивести з рівноваги навіть рутинна робота не зможе зіпсувати Вам настрій. Зірки здогадуються, в чому тут справа – намічається службовий роман, ось Ви і порхаете, як метелики. Будьте акуратніше, бережіть репутацію і пам'ятайте про всевидющі очі, і всюдисущі вуха колег. У ці червневі дні Ви знайдете задоволення в громадській діяльності, а ділові партнери здадуться милими хлопцями (може, так і є?). Прагнення до досконалості справа хороша, але в справах сімейних бажано зменшити оберти. Дозвольте собі бути слабкими, а домочадці за Вами позалицяються. Навіть дітлахи будуть мити посуд, і приносити чай. Вихідні годяться для поїздок – таксі гуде, сусіди бурхливо обговорюють тему, що у часи кризи люди їздять на трамваї, а родичі весело збираються в подорож.

 Скорпіон

Скорпіони, Вашій мудрості заздрять і зірки, і астрологи, і всі відомі екстрасенси. Довіряйте підказок інтуїції, і нічого не бійтеся – ця літня тиждень сповнена тільки приємних сюрпризів. Везіння у фінансовій сфері дозволить Вам розібратися з боргами, і запланувати кілька великих придбань. Але вчіться себе зупиняти під час шопінгу – ну навіщо Вам п'ята пара зимових чобіт, нехай навіть з хорошою знижкою? Сімейні справи у ці червневі дні складаються прекрасно і чудово – признавайтесь, Ви все-таки загіпнотизували родичів з боку партнера, інакше з чого вони стали такими поступливими? Активність серед поклонників буде спостерігатися в кінці тижня – вихідні запам'ятаються Вам красивими побаченнями, і нескінченними освідченнями в коханні.

 Стрілець

Стрільці, на цьому тижні Ви зможете втілити в життя будь-які ідеї, навіть самі оригінальні і фантастичні. Вас цінують і поважають, але намагайтеся обійтися без хвастощів – колеги зазнаек не люблять. Намагайтеся доводити справи до кінця, і не відволікайтеся на дрібниці – хоча зірки не впевнені, що легковажні представники Вашого знаку дослухається до цієї поради. Ви товариські хлопці, а на цьому тижні Ваша комунікабельність буде зашкалювати – Ви здатні подружитися і з серйозними діловими партнерами, і з шкідливими сусідами, і навіть з перехожими на вулиці. Так і до нових шанувальників недалеко – половина знайомих мріє по ухаживать за Вами. Будьте акуратніше, і не давайте обіцянок всім підряд – у вихідні на Вас чекають у гості сільські родичі (вудки готові, і черв'ячки накопані).

 Козеріг

Козероги, якщо на цьому тижні Вам захочеться заручитися підтримкою Фортуни, потрібно всього лише повірити у власні сили. Удача любить цілеспрямованих хлопців, і допоможе здійснити всі задуми. Не звертайте уваги на знервовану обстановку в колективі – товариші по службі реагують на червневе сонечко, і мріють якнайшвидше розправитися з справами. Ви відомі трудяги, і робота Вам приносить задоволення – бос не натішиться, і готовий щодня виписувати премії. Але справи робіть, а про особисте життя іноді згадуйте. Родичі почали забувати, як Ви виглядаєте – коли домочадці відкривають очі, Ви вже мчите на службу, а коли сімейство готується до сну, Ви лише виходите з офісу. Зірки радять відволіктися від турбот, і вихідні провести вдома – влаштуйте свято, і порадуйте близьких фірмовим блюдом.

 Водолій

Водолії, Ваша творча натура не знає спокою – на цьому тижні Вашим ідеям позаздрять всі генії світу. Не поспішайте ділитися планами, і дійте обережно – шахраї в ці червневі дні не валяються на пляжах, а бродять неподалік, в надії урвати ласий шматочок. Рутинної роботи бажано уникати, хоча кому зірки розповідають – Ви навіть складаєте звіти з блискучими очима і тремтячими руками (любо дорого дивитися). Світила радять знайти час для спілкування з приятелями – друзі готові прийти на поклін до Вашого боса, лише б він дозволив Вам відпочити. Але справа зовсім не в шефа – Ви і самі не горите бажанням розслабитися, і готові працювати добу безперервно. Заспокойтеся, і заплануйте розваги хоча б на вихідні – червневе сонечко заклично махає променями, і кличе Вас на природу.

 Риби

Риби, Ви довго розгойдуєтеся, але зате потім Вас не зупинити – на цьому тижні у Вас з'явиться море підходящої роботи. Всі заняття будуть приносити задоволення, тому можете збиратися з думками, скільки душі завгодно – бос не квапить, колеги із захопленням спостерігають, як Ви складаєте плани, і креслите незрозумілі схеми. Зірки дадуть одна порада: не соромтеся вимагати підвищення зарплати, Ви ж працюєте не на плантаціях в Африці. На любовному небосхилі в ці червневі дні все красиво і чудово – мрійте і не забувайте поглядати вниз на своїх приземлених шанувальників (залицяльники метушаться не просто так, а знову вигадують якийсь сюрприз). Сімейне життя всі сім днів буде радувати – рідня теж навчилася читати думки і вгадувати бажання (подробиць зірки не розкажуть, скоро Ви і самі все побачите).