«Відверто і ефектно»: Найкращі образи Катерини Кухар на шоу «Танці з зірками»

31/10/2017     Автор: Яна Романська
«Відверто і ефектно»: Найкращі образи Катерини Кухар на шоу «Танці з зірками»

Одна з найвимогливіших суддів телевізійного проекту "Танці з зірками 2017" Катерина Кухар не лише давала мудрі настанови учасникам, а й щоразу дивувала глядачів новими образами, передає Корупція.Стар.

Катерина Кухар – всесвітньо відома балерина та прима українського балету Національної опери України імені Тараса Шевченко. У 2012 році стала заслуженою артисткою України. 35-річна Катерина прославила український балет на весь світ, гастролюючи з постановками по країнах Європи, Азії та Північної Америки.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

Минулого 2016 року Катерину Кухар було нагороджено Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня. А 10 липня 2017 року стала суддею п'ятого сезону телевізійного проекту "Танці з зірками". Роль безапеляційної та суворої судді справді підійшла Катерині, але не лише вказівки на помилки учасників проекту запам'ятались глядачам, а й її щотижневі розкішні образи на прямі ефіри.

Кухар завжди старалась зробити акцент на її професії, називаючи себе "чорним лебедем" в українському балеті. І саме такий елемент був присутній майже в усіх її образах. Серед суконь та костюмів, балерина найчастіше обирала чорно-білі кольори, які неймовірно підкреслювали її витончену фігуру.

Пропонуємо переглянути 7 найефектніших образів Катерини, які неймовірно пасували судді проекту.