Новини про зірок
Подобається

«У Росії у нас дуже багато прихильників…»: ONUKA емоційно висловилась про позицію музичного колективу

31/10/2017     Автор: Яна Романська
«У Росії у нас дуже багато прихильників…»: ONUKA емоційно висловилась про позицію музичного колективу

Лідер групи пояснила позицію музичного колективу Лідер популярного українського гурту ONUKA Ната Жижченко висловилася про концертах в Росії і позиції колективу з цього приводу, передає Корупція.Стар

Популярне: Ахтем Сеітаблаєв прокоментував поразку у фіналі шоу «Танці з зірками»

 Про це виконавиця розповіла в ексклюзивному інтерв'ю виданню DW.

За словами Ната, музичний колектив регулярно отримує запрошення на концерти з Російської Федерації.

 "У Росії у нас дуже багато прихильників. Ми регулярно отримуємо безліч запитів на концерти, престижні фестивалі, гастролі по країні. Однак завжди відмовляємо. І у мене, і у музикантів одностайна позиція з цього приводу", — зазначила Жижченко.

 До речі, ONUKA показала патріотичний банер в Берліні. Фронтвумен популярної української групи ONUKA Нату Жижченко зустрів проукраїнський синьо-жовтий банер в столиці Німеччини — Берліні, який вивісили невідомі активісти.

  Таким способом патріотичні діячі звернулися не тільки до Європи, а й безпосередньо до президента РФ Володимира Путіна. На самому банері написано слова:

"Ми захищаємо свободу і територіальну цілісність країн Європи, захищаючи свободу і територіальну цілісність України. Володимир Путін, вгамуєте свої геополітичні амбіції і дайте свободу всій Україні".

Нагадаємо, 7 липня відбулася презентація першого синглу популярної етно-електронного гурту ONUKA.

Композіція, яка отримала назву "Vsesvit", є передвісником майбутнього, другого за рахунком, альбому Нати Жижченко і компанії.

Відзначимо, що нова пісня була записана за участю французького дуету Deep Forest, який в 1995 році отримав премію "Греммі" за альбом "Boheme" в номінації Best World Music Album. "Vsesvit" — духовно піднесений хіт world music, настрій якого можна описати як суміш Sigur Ros і саундтреків до The Lion King ", — коментує новий сингл сама фронтвумен ONUKA.