Новини про зірок
Подобається

Серйозно? Козловський подарував величезний букет скандальному екс-меру Нелі Штепі

31/10/2017     Автор: Яна Романська
Серйозно? Козловський подарував величезний букет скандальному екс-меру Нелі Штепі

Український співак Віталій Козловський зустрівся із екс-мером Слов'янська Нелею Штепою та подарував їй величезний букет. Віталій та Неля в мережі обмінялися компліментами та стверджують, що дружать вже давно, передає Корупція.Стар.

20 вересня суд у Харкові змінив запобіжний захід щодо екс-мера Слов'янська Нелі Штепи. Її відпустили під домашній арешт. Штепу звинувачують у зазіханні на територіальну цілісність України та створенні терористичної організації. Їй загрожує довічне ув'язнення.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

З залу суду Штепу госпіталізували з гіпертонічним кризом і перенесли наступне засідання на 6 листопада. Вже зараз Штепу з лікарні виписали, вона лікується вдома.

І схоже український співак Віталій Козловський, який ще зовсім недавно побивався через болючий розрив із його нареченою Раміною Есхакзай, вирішив підтримати Штепу.

Ще вранці, 30 жовтня, в Instagram Козловський опублікував фото величезного букету та загадковий підпис до нього.


"Ранок холодний, а мені жарко! Навіть все сіре здається яскравим. У кожному русі відчуваю силу. Все дуже просто – ти мені подзвонила!", – написав він.

І лише зараз стало відомо, хто ж саме зателефонував Козловському і подарував стільки радості. Загадковою жінкою виявилась Неля Штепа. Фото з нею Козловський опублікував в Facebook.


"Я дуже вдячна долі за те, що вона дала мені такого вірного, справжнього друга. Наша дружба перевірена роками. І я вдячна всім, хто підтримує тебе у важкі хвилини і впевнена, що ми всі будемо з тобою завжди. Тому, що ти кращий", – прокоментувала Неля Штепа пост Козловського.

Хто знає, може Козловський вже так поспішно знайшов заміну своїй колишній нареченій?