Новини про зірок
Подобається

«Ранок людини, що дивиться у майбутнє!» Могилевська після участі у шоу «Танці з зірками» зробила гучну заяву

31/10/2017     Автор: Яна Романська
«Ранок людини, що дивиться у майбутнє!» Могилевська після участі у шоу «Танці з зірками» зробила гучну заяву

Відома українська співачка Наталія Могилевська, яка з третьої спроби перемогла в проекті "Танці з зірками", заявила, що мріє продовжити танцювати в США, передає Корупція.Стар.

"Мені не хочеться зупинятися. Я сьогодні свідомо зробила звичний ранок: о дев'ятій ранку — йога, я погуляла з собакою. Мені хочеться йти далі. Мені хочеться нових вершин, нових польотів. Напевно, моя мрія — поїхати танцювати в американський проект "Танці з зірками", або в індійський. Я не хочу припиняти танцювати. Я пішла колись, закривши двері для себе назавжди. Пішла з професії. Не для того, щоб знову підкоритися законам шоу-бізнесу. Я хочу жити і бути щасливою, я зрозуміла, що в танцях я дуже щаслива", — сказала співачка.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

За словами зірки, вона знайде собі місце, де танцювати. І, якщо це не Україна, то Америка. Втім, співочої кар'єри вона не залишить.

"У мене нова неймовірна пісня. Сьогодні вранці перший, хто мені подзвонив з поздоровленнями — Алан Бадоєв. І ми з ним домовилися, що завтра зустрічаємося і знімаємо нове відео. Я хочу чогось нового", — заявила Могилевська.

Артистка стверджує, що її відносини з партнером по паркету Ігорем Кузьменком не переросли в романтичні.

"Без справжнього вогню і пристрасті танець неможливий. Тому що він про це. Про взаємини чоловіка і жінки. Але так само, як з Владом Ямою, нам вдалося не вийти за рамки того, що називається танець, паркет. Я думаю, що ми будемо хорошими друзями", — сказала вона.

Також Могилевська додала, що її перемога — це часткова заслуга її колишнього партнера по проекту Влада Ями.

"Наша перемога з Ігорем — це і наша перемога з Владом. Тому що Влад навчив мене танцювати. У його очах були сльози, і я зараз плачу. Тому що я бачила, як він за мене радий. Він просто трохи ревнував і сам в цьому зізнався, що, так, я ревнував. Але в кінці, в фіналі стільки було сліз радості", — зі сльозами на очах підсумувала зірка.

 

 

Утро человека, который сморит в будущее, а не во вчера…#mogilevskaya #love

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)