Новини про зірок
Подобається

Ахтем Сеітаблаєв прокоментував поразку у фіналі шоу «Танці з зірками»

31/10/2017     Автор: Яна Романська
Ахтем Сеітаблаєв прокоментував поразку у фіналі шоу «Танці з зірками»

Український актор та режисер кримськотатарського походження Ахтем Сеітаблаєв вперше прокоментував фінал проекту "Танці з зірками", передає Корупція.Стар.

Як відомо, Сеітаблаєв разом зі своєю партнеркою Оленою Шоптенко набрали меншу кількість голосів, ніж пари Наді Дорофєєвої та Євгена Кота, а також Наталі Могилевської та Ігоря Кузьменка. 

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

За словами Ахтема, його наймолодша донечка дуже засмутилася, що тато не переміг на "Танцях з зірками". Дівчинка була практично на всіх ефірах проекту, а старші діти спеціально прилетіли з Криму, аби підтримати тата у фіналі.

"Наймолодша донька була практично на всіх ефірах, позавчора до мене приїхали мої діти з Криму, вони були на фіналі. Засмутилася наймолодша. Вона взагалі звикла до того, що тато постійно перемагає. Вона так на мене подивилася. Я їй сказав: "Софі, розумієш, це шоу і якось негарно, коли є дві чарівні дівчини і твій тато, — він чоловік. І як чоловік перемагатиме у двох чарівних жінок?". Тоді вона погодилася і сказала: "Ну якщо так, то добре", — розповів Сеітаблаєв.

Режисер поділився, що після закінчення проекту він продовжує товаришувати з Шоптенко.

"Ми добрі приятелі. Вчора розмовляли телефоном, як все це пережили. Я не можу передати, скільки тисяч листів мені надходять стосовно танцю хайтарма від моїх співвітчизників з Криму. І я все це намагаюсь передати Олені", — розповів Ахтем.

Сеітаблаєв зізнався, що станцювати кримськотатарський народний танець хайтарма була їхня з Оленою спільна ідея.

"Ми якось так вдвох прийшли до цього. Ми розмовляли з Оленою. Взагалі я не вірив, що я дійду до суперфіналу. Але дякуючи, першою чергою, Олені Вікторівні, так сталося, що ми станцювали всі танці, всі 13. І коли стало зрозуміло, що ми будемо в фіналі, вона сказала: "Тільки хайтарма", — поділився актор.