Новини про зірок
Подобається

Стало відомо чому дует Настя і Потап не будуть виступати разом

30/10/2017     Автор: Яна Романська
Стало відомо чому дует Настя і Потап не будуть виступати разом

Каменських представить перший сингл і кліп в рамках власного сольного проекту NK, передає Корупція.Стар.

Минулого тижня Потап і Настя Каменських офіційно оголосили про те, що ставлять паузу у своїй спільній музичній кар'єрі на невизначений термін. Потап і Настя поки не будуть виступати разом. Для шанувальників артисти записали відеозвернення.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

Сьогодні стало відомо, що 2 листопада Настя Каменських представить перший сингл і кліп "# етомояночь" в рамках власного сольного проекту NK.
Сценічне ім'я — NK — вибрано зовсім не випадково. Це ключовий елемент єдиної філософії Насті Каменських. Глядачі побачать нову Настю — NK постане перед шанувальниками в абсолютно іншому творчому амплуа, яке цілком відображає принципи співачки: дивитися в майбутнє, бути на хвилі сучасних тенденцій, задавати ритм, підривати танцполи божевільною енергетикою і дарувати музику, яка не знає кордонів.


За відправну точку власного сольного проекту Насті Каменських стане сингл "# етомояночь", записаний в стилі Future Pop, який розкриє новий образ Насті — веселою, відкритою, енергійної і сучасної дівчини.

"Я дійсно люблю ніч, і не випадково моя перша сольна пісня отримала саме таку назву." # Етомояночь "- про сам довгоочікуваному часу доби, в якому відкривається вся суть жіночого єства. Ніч — час таємниць і почала чогось нового. Ось і я починаю свою нову главу в творчості ", — зізнається сама Настя.

У новому кліпі, який зняв відомий кліпмейкер Алан Бадоєв, NK постане перед глядачами в образі кубинської красуні, норовливий характер якої не дозволяє їй приховувати свої емоції. "Мені завжди приписували якісь закордонні коріння, з огляду на мою зовнішність. Я і сама відчуваю себе дівчиною-космополітом. Адже я народилася в Україні, росла в Італії, тривалий час жила і виступала в Штатах, відвідала практично весь світ з гастролями. І в кожній країні, в кожному менталітеті я знаходила щось цікаве і вбирала це в себе. Тепер, маючи такий колосальний творчий і життєвий досвід, я запускаю NK — музику, яка не має кордонів ", — додала співачка.