Новини про зірок
Подобається

Хто такий Ігор Кузьменко: вся правда про танцюриста

30/10/2017     Автор: Яна Романська
Хто такий Ігор Кузьменко: вся правда про танцюриста

Фінал "Танці з зірками 2017" відбувся 29 жовтня у прямому ефірі каналу 1+1. За результатами голосування глядачів переможцем легендарного шоу стала пара співачки Наталі Могилевської та танцюриста Ігоря Кузьменка, передає Корупція.Стар

Популярне: Хотів зробити собі «харакірі»: Дмитро Комаров розповів про неприємну ситуацію, що сталася з ним на шоу

Біографія Ігоря Кузьменка

Народився Ігор 5 липня 1987 у Чорноморську (Одеська область). Його старша сестра Тетяна також захоплюється танцями і є його партнеркою у танцях.

Кузьменко закінчив Одеський національний морський університет, факультет транспортних технологій та систем. А також закінчив школу театральної майстерності ім. Віри Холодної при Одеській кіностудії.

Ігор знявся в декількох фільмах, зокрема, в серіалах "Шторм" і "Світло і тінь маяка", зйомки яких проходили в Чорноморську. Зараз Кузьменко живе Одесі, де продовжує займатися танцями, розвитком студії "Кіт" та бере участь в різних кінопроектах.

Танцюрист є фіналістом відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччині, Франції та Голландії.

Особисте життя Кузьменко не афішує, відомо лише, що він заручений з хореографом Олександрою Поповою.

Партнером Ігоря в "Танцях з зірками" стала українська співачка Наталія Могилевська, яка має багатий танцювальний досвід, адже десять років тому вона танцювала з Владом Ямою у цьому шоу.