Новини про зірок
Подобається

Хотів зробити собі «харакірі»: Дмитро Комаров розповів про неприємну ситуацію, що сталася з ним на шоу

30/10/2017     Автор: Яна Романська
Хотів зробити собі «харакірі»: Дмитро Комаров розповів про неприємну ситуацію, що сталася з ним на шоу

Телеведучий Дмитро Комаров на сторінці в Instagram розповів про прикру подію, передає Корупція.Стар.

За лаштунками шоу "Танці з зірками" Комаров облив плаття Олени Шоптенко червоним шампанським. Телеведучий зізнався, що хотів зробити собі "харакірі".

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

"Бачили плаття Олени Шоптенко, коли вони з Ахтемом танцювали шикарний фінальний танець хайтарма? За 2 хвилини до виходу Олени я випадково зачепив келих червоного шампанського на столі в Ред-румі. І облив плаття. Чесно, хотілося зробити харакірі. Висушити і відіпрати було вже неможливо. До виходу хвилина. У підсумку вирішили терміново стилізувати низ сукні плямами. Нібито так задумано. Я страшно переживав. Але виглядало відмінно. вирішили, що розбитий келих — на щастя. Підсумок: три десятки від суддів. Ось, що залишилося за кадром " , — написав ведучий.

Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шопатенко станцювали кримськотатарський танець під пісню Джамали "1 944" у виконанні переможниці "Голосу. Діти-4" Еліни Іващенко. Відомий режисер і актор поділився в номері болісними переживаннями щодо своєї рідної землі, Криму.

Видели платье Алены Шоптенко @alena_shoptenko , когда они с Ахтемом танцевали шикарный финальный танец хайтарма? За 2 минуты до выхода Алены я случайно зацепил бокал красного спонсорского шампанского на столе в рэдруме. И оболил платье. Честно, хотелось сделать харакири)) Высушить и отстирать было уже невозможно. До выхода минута. В итоге решили срочно стилизовать низ платья пятнами. Якобы так задумано. Я страшно переживал. Но выглялело отлично. Решили, что разбитый бокал — на счастье. Итог: три десятки от судей. Вот, что осталось за кадром #танціззірками

Публикация от Дмитрий Комаров (@komarovmir)