Новини про зірок
Подобається

«Я вперше відчула страх»: Ольга Фреймут про свої материнські переживання

29/10/2017     Автор: Яна Романська
«Я вперше відчула страх»: Ольга Фреймут про свої материнські переживання

Днями відбувся дитячий показ мод. Серед учасниць – старша донька Ольги Фреймут. Злата дебютувала в якості моделі під час показу Armani Junior, передає Корупція.Стар.

Доки Злата дефілювала у залі її підтримувала мама. Після чого Ольга поділилась зворушливими спогадами на своїй сторінці в Instagram:

«Пам’ятаю день її перших кроків: Злата спокійно підвелася і пішла. Так впевнено, ніби десь до появи на світ пройшла курси моделей. Білюсінька, кучерява, усміхнена і тоді ще єдина…

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

Вчора, коли донечка йшла подіумом, я вперше відчула страх, що вона вже у напрямку незалежності. Її кроки не до мене, а радше від мене.
Маю трьох діток, і я більше собі не належу. Серце набуло безмежних розмірів, окрім безкінечної любові, у ньому тривога і страх за три маленькі долі, у яких я за старшу».

 

Пам'ятаю День її перших кроків: Злата спокійно підвелася і пішла. Так впевнено , ніби десь до появи на світ пройшла курси моделей. Білюсінька, кучерява, усміхнена і тоді ще єдина… Вчора, коли донечка йшла подіумом, я вперше відчула страх , що вона вже у напрямку незалежності. Її кроки не до мене, а радше від мене. Маю трьох діток , і я більше собі не належу. Серце набуло безмежних розмірів , окрім безкінечної любові, у ньому тривога і страх за три маленькі долі, у яких я за старшу… А як боритеся з тривогою ви, такі ж багатодітні мами? Ви б не могли мені, будь ласка, надіслати фотографії , на яких ви та ваші малята? Просто відзначте мене — і я ці світлини побачу. Найпроникливіші опублікую тут у себе. Разом оберемо переможця . Гарного жовтневого четверга .

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)