Новини про зірок
Подобається

«Я на грані…»: Дорофеєва зробила емоційну заяву напередодні ефіру: «Танці з зірками»

29/10/2017     Автор: Яна Романська
«Я на грані…»: Дорофеєва зробила емоційну заяву напередодні ефіру: «Танці з зірками»

Українська співачка Надя Дорофєєва, учасниця шоу "Танці з зірками", відверто розповіла про труднощі підготовки до фіналу проекту, передає Корупція.Стар

Популярне: «Мій улюблений спортсмен…»: Яна Клочкова показала свого підрослого сина

Про це йдеться в запису на її сторінці в соцмережі Instagram.

"Ми в фіналі. І готуватися до нього було складніше, ніж я могла собі уявити. Номер не виходить, хореографія не народжуються, костюм не придумувався, температура, тиждень, забита зйомками і тільки нічні репетиції. Вообщем, я на грані. Номер був поставлений вночі з четверга на п'ятницю. Сьогодні я буду вірити в диво… "- написала Дорофєєва.

Як повідомлялося раніше, Дорофєєва двічі отримувала найвищі оцінки суддею шоу — 30 балів. Так, її контемп з Ігорем Кузьменко став найкращим виступом за шість ефірів проекту. Потім суддею підкорив танець диско, який співачка виконала разом з Євгеном Котом.

 

 

Примерно такая реакция у меня , что мы в финале #танцiззiрками . Каждый эфир у меня была готова речь на вылет, но как говорит @ekaterinakukhar_official -Но… Мы в финале . И готовиться к нему было сложнее, чем я могла себе представить. Номер не получался , хореография не рождалась , костюм не придумывался , температура, неделя забитая съёмками и только ночные репетиции. Вообщем я на грани. Номер был поставлен ночью с четверга на пятницу. Сегодня я буду верить в чудо ?? ну а вы не забудьте в 21.00 включить 1+1 и увидеть легендарное шоу #танцiззiрками, где будет танцевать пара #надятаженя @kot_jenya и если вам понравится наш танец — отправить на номер 7914 код 03 ??? спасибо !

Публикация от nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)