Новини про зірок
Подобається

Сєдокова стала на коліна перед своїми глядачами

29/10/2017     Автор: Яна Романська
Сєдокова стала на коліна перед своїми глядачами

Популярна співачка Анна Седокова вразила фанатів, передає Корупція.Стар

Популярне: «Виріз на стегнах практично до…»: Могилевська показала відверте фото

Несподіваним та відвертим жестом. Артистка стала на коліна перед слухачами на своєму live-концерті.

Таким чином Секдокова зізналась в любові до прихильників, яких, до слова, що стежать за її життям понад чотири мільйони в Instagram.

В одному із “живих” концертів Анна заспівала разом з публікою, а потім стала перед ними на коліна та розповіла, як вона їм вдячна.

“Ви робите мене неймовірно щасливою !!! Нереально !!! Дякуємо. Ні у кого немає такої гарної публіки !!!! Крихітки мої, ви космос”, – сказала вона.

Крім того, Седокова розповіла, що вже закінчила запис свого останнього альбому. От тільки назви він ще немає. Тоді вона звернулась до фанатів за допомогою. Седокова запропонувала приєднатися до обговорення назви.

“Тепер, залишилося пару чарівних нюансів і головне … Назва! Я розумію, складно не слухаючи пісень, але ви знаєте мене чуть-чуть, ви зі мною поділяєте кожен день. Як назвемо нашу дитину? Давайте ще додатковий конкурс на найгірше назва альбому оголосимо. Це на кшталт – “Мелодії Душі” або “Обійми долі” або … Пишіть варіанти! Мої лайки чекають своїх господарів”, – додала Седокова.

 

Хочу срочно поделиться счастьем. Вчера я закончила записывать свой АЛЬБОМ. ❤ Такой долгожданный! Мы вместе дописали вчера последнюю песню. Помните, что теперь вы мои соавторы? Нужно вас в авторские внести.? Теперь, осталось пару волшебных нюансов и главное … #Название ! Я понимаю, сложно не слушая песен, но вы знаете меня чуть-чуть, вы со мной разделяете каждый день. Как назовём нашего ребёнка? Давайте ещё дополнительный конкурс на худшее название альбома объявим. ? Это вроде — «Мелодии Души» или «Объятия судьбы» или… Пишите варианты! Мои лайки ждут своих хозяев. ???

Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)