Тренди
Подобається

Що надіти на Хелловін: ідеї костюмів

29/10/2017     Автор: Яна Романська
Що надіти на Хелловін: ідеї костюмів

Страхітливе свято Хеллоуін не за горами (щорічно відзначають 31 жовтня) і ті, хто планують зануритися в цю атмосферу, повинні продумати свій образ, передає Корупція.Стар.

Якщо ви і ваша друга половинка розмірковує над ідеальними костюмами, немає ідеї краще, ніж прийти на свято в образі однієї з легендарних пар світового кінематографа – Джон Сноу і Дейнеріс Таргаріен, Харлі Квінн і Джокер з "Загону самогубців", герої "Зоряних воєн", Кім і Едвард Руки-ножиці, Вінсент і Мія з "Кримінального чтива", Жінка-кішка і Бетмен, Едвард і Белла ( "Сутінки"), Гетсбі і Дейзі.

Костюм можна взяти напрокат або купити. Вартість вбрання залежить від складності виготовлення, матеріалу, обробки, термінів виготовлення та кількості примірників.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

Хеллоуїн виник як свято, пов'язане зі злими духами. Відьми, які літають на мітлах, чорні коти, привиди, скелети – всі вони стали символами Хеллоуїна

Будь-образ з "Гри престолів" стане безпомилковим вибором на Хеллоуїн-2017. Всюдисущі образи відьми і вампіра продовжують користуватися попитом, і обов'язково будуть присутні на вечірках. Продовжують бути в тренді образи ляльок (фільм "Наречена Чака").

Для дівчат безліч варіантів – сексуальна співробітниця пожежної служби, медсестра, Червона шапочка, мультиплікаційна зірка Джессіка Реббіт, образи в стилі "сімейки Адамс", Малефісенти. Плаття з пишними спідницями ідеально підходять для романтичних образів наречених і принцес.

Найпростіший спосіб – костюм відьми – можна зробити самому. Для цього потрібен загострений капелюх, довге чорне плаття і мітла. Головним атрибутом образу, безумовно, залишається ковпак, який легко можна зробити своїми руками, використовуючи картон, щільну чорну тканину і інструкції з мережі.
Щоб костюм на Хеллоуїн виглядав яскраво, потрібно заздалегідь продумати свій макіяж.
Якщо часу зовсім немає — на допомогу прийде маленьке чорне плаття (точно є в гардеробі кожної дівчини) кольорові ріжки (купити можна в великому супермаркеті) і темна губна помада.