Анджеліна Джолі у повсякденному житті виглядає чудово

29/10/2017     Автор: Яна Романська
Анджеліна Джолі у повсякденному житті виглядає чудово

19 вересня 2016 Анджеліна подала документи на розлучення. Тоді офіційною причиною було погане поводження Бреда з дітьми. За рішенням суду, актриса отримала одноосібну опіку над 6 дітьми, передає Корупція.Стар.

2016 рік видався дуже складним для пари. У пресі все частіше і частіше з'являлися заголовки: Джолі важить 38 кг! Анджеліна хвора на анорексію! Пітт зраджує дружині з нянею!

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

Пара не давала ніяких офіційних коментарів до недавнього часу. Бред відверто розповів про причини розлучення із Джолі в інтерв'ю журналу GQ Style, а також знявся для трьох літніх обкладинок.

53-річний актор порівняв розлучення з однією із найкрасивіших жінок планети Анджеліною Джолі зі смертю. А причина — алкоголізм актора. Відомо, що у пари була своя виноробня, правда, Пітт не просто дегустував, а пристрастився до алкоголю. Детальніше тут.

Не так багато часу минуло після розлучення, але Анджеліна вже почала частіше виходити в люди.

Ось, наприклад, актриса з дітьми на прогулянці в Малібу. Актриса просто обожнює чорний колір і в повсякденному житті рідко йому зраджує. І діти, і актриса на знімках, зроблених папараці виглядають дуже безтурботно.