Новини про зірок
Подобається

А ви бачили дружину Кошового?Ось кому вдалось приборкати переконаного холостяка з «Кварталу-95»

29/10/2017     Автор: Яна Романська
А ви бачили дружину Кошового?Ось кому вдалось приборкати переконаного холостяка з «Кварталу-95»

Шоумен, телеведучий і актор Евгеній Кошовий добре відомий українській публіці. Цього харизматичного мужчину пізнають навіть діти на вулиці. А що ж відомо про другу половинку Евгена, Ксенію? 

Розписалося подружжя ще у 2007 році, а діло до шлюбу дійшло лише нещодавно, передає Корупція.Стар.

Відомо, що познайомилося зіркове подружжя у клубі "Арена".
 

"Я взагалі такий хлопець, що з дівчатами перший рідко знайомлюсь, — опускає очі Євген. — Ксюшин телефон для мене в її  подружки попросив "кварталівець" Денис Манжосов."- розповів комік.


Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

Ксенія Кошова хореограф-постановник і дружина відомого коміка, артиста студії "95 квартал", мама двох дочок — 9-річної Варвари і 2-річної Серафіми. Ксенія народилася в Ялті. Навчалася в балетній школі у Москві. До Києва приїхала з мамою Маргаритою Володимирівною. 

Зараз мама Ксенії живе разом зі зірковим подружжям. Евген зізнається, що з тещею у них дружні відносини і частенько Маргарита Володимирівна захищає його перед дружиною.

Ксенія дуже активна мама, допомагає і підтримує своїх донечок у всьому.  Старша дочка Варвара не одноразово світилася на телешоу, головним стилістом і вболівальником завжди була мама. Ксенія активно викладає у   Мережі фото з дітьми, бере участь у фотосесіях і охоче дає інтервю відомим журналам. 

 

Мы? @evgenii.koshevoi #море #евгенийкошевой #ксениякошевая #отпуск #черногория

Публикация от Ксения Кошевая (@yalta_k)

 

Очередное волшебство от @fotorabbit_kiev ??????? Огромное Спасибо!!!!Всем рекомендую #fotorabbit #ксениякошевая #фото #фотосессия #

Публикация от Ксения Кошевая (@yalta_k)

 

#слуганародаотлюбвидоимпичмента Спасибо @maya_maksi ? @evgenii.koshevoi @varia__koshova_

Публикация от Ксения Кошевая (@yalta_k)