Зіркові скандали
Подобається

Меган Фокс розповіла про сварку з режисером «Трансформерів»

28/10/2017     Автор: Яна Романська
Меган Фокс розповіла про сварку з режисером «Трансформерів»

Актриса розповіла про свої переживання і урок, який вона винесла після сварки з режисером, передає Корупція.Стар.

Скандальний відхід Меган Фокс з серії фільмів "Трансформери" і сварку з режисером Майклом Бейєм багато хто пам'ятає досі. У 2009 році дівчина прилюдно назвала його Гітлером, після чого він звільнив її. В інтерв'ю Cosmopolitan UK знаменитість розповіла про свої переживання і урок, який вона винесла після сварки з режисером.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

"Все, що мені потрібно було зробити, — це вибачитися, але я відмовилася. Це відправило мене в самий низ моєї кар'єри. Але без цього я б не стала тією, ким є зараз. У 23 роки я була дуже самовпевненою, і це було моєю помилкою. я дійсно думала, що я якась Жанна д'Арк", — зізнається актриса.

У підсумку, Меган змогла помиритися з режисером, але тільки через кілька років, і в її кар'єрі довгий період не було касових і пам'ятних картин. Після цього вона виконала одну з головних ролей у фільмі "Черепашки-ніндзя". "Проте, ця темрява, яка тоді з'явилася в моєму житті, викликала величезний духовний ріст. Коли я дивлюся назад, то вдячна цьому безцінному досвіду", — говорить Фокс.