Блондинка Надя Дорофеєва приміряла діадему за 1,5 мільйона гривень

28/10/2017     Автор: Яна Романська
Блондинка Надя Дорофеєва приміряла діадему за 1,5 мільйона гривень

Позитив змінив звичний street style на елегантний костюм.
Група "Час і Скло" приміряла образи з 80-х в новому кліпі "Троль". Прем'єра відбулася 26 жовтня на офіційному YouTube-каналі групи, передає Корупція.Стар.

Кліп на цифрову мантру про сучасні стосунки продовжує серію експериментів "Час і Скло".

Зйомками нового відео займалася команда українського кліпмейкера Таню Муіньо, яка відома роботами для MONATIK, LAYAH, ROZHDEN і інших популярних артистів. За сюжетом Надя і Позитив приміряють незвичні для себе образи героїв з популярного у 80-ті серіалу "Династія": "Ми тролимо той час. Це неіснуюча реальність ідеальних людей, тут все є жарт і неправда, все переграють і недограють" – розповідає Таню Муіньо.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

Артисти вперше постають в образі заможної сімейної пари, а їхнє життя наповнене різними атрибутами розкоші. Надя Дорофєєва перевтілилася у фатальну блондинку і приміряла сяючу діадему вартістю 1,5 мільйона гривень. Унікальну прикрасу доставили на майданчик в спеціальному боксі, який охороняли протягом усієї зйомки.

"Було несподівано побачити самих себе такими! Мені навіть вперше зробили масаж в кадрі. Кліп вийшов дуже незвичайним і крутим. Думаю, що "Троль" стане початком нового етапу для групи "Час і Скло", – коментує Надя Дорофєєва. Позитив змінив звичний street style на елегантний костюм: "Нарешті-ж у мене з'явилася нагода дістати з шафи запорошені весільні туфлі. Я дуже комфортно почував себе в новому образі і з задоволенням приміряю його ще раз. У нас вийшла цікава колаборація з новою командою, це інший погляд на групу – я відпочивав і насолоджувався атмосферою "- поділився артист.