Новини про зірок
Подобається

Цимбалюк розповіла про свою вагітність і вперше показала обличчя донечки

27/10/2017     Автор: Яна Романська
Цимбалюк розповіла про свою вагітність і вперше показала обличчя донечки

Українська телеведуча і актриса Інна Цимбалюк виклала в мережу фото з дворічним малятком, передає Корупція.Стар

Популярне: «Я виходжу заміж!»: Міка Ньютон повідомила радісну новину про своє весілля, а ви знаєте хто її наречений?

На знімку маленька кучерява білява дівчинка сидить на колінах у своєї мами. Обидві щасливо посміхаються, щурятся від яскравого сонця, а за спиною у Інни видно річкову гладь. Судячи з геопозізіції, картинка була зроблена у Франції, в Каннах. Мабуть ця подорож і навіяла спогади, якими Інна Цимбалюк поділилася з передплатниками. Так як і про те, що вона страждала від післяпологової депресії, Інна розповіла, коли малятку виповнився рік, а на цей раз вона багатослівно описала, що, на її думку, стало причиною недуги.

Період вагітності став для мене одним з найбільш усвідомлених і щасливих періодів в моєму житті. Як би це смішно не звучало, я відчувала себе сверхженщіной з надможливостями. Мені здавалося, що я володію паранормальними здібностями, і у мене було стійке переконання, що в цей момент я пізнаю таємниці всесвіту, які ховаються від інших. Гормони зашкалювали, і я була на сьомому небі від щастя. До пологів я перечитала купу корисної літератури, підписалася на десятки матусь-блогерів і відвідала різні курси і семінари для вагітних. Все це допомогло позбавитися від всіляких страхів через незнання. До того ж, я була впевнена в собі, в своєму тілі і в своїй дитині. Настільки впевнена, що був момент, коли мені хотілося народжувати виключно вдома. Але варто було мені про це заїкнутися кому-небудь з близьких, відразу розуміла, що під час пологів у мене не буде можливості поїти заспокійливими чоловіка і батьків. Народжувала я у Франції в госпіталі. Все було чудово, не рахуючи того факту, що через вісім годин пологів мене все-таки вмовили зробити епідуральну анестезію. А мені хотілося народити природно без будь-якого втручання, пройти цей шлях самостійно з малятком. Але медикам властиво перестраховуватися і діяти за інструкцією. Вісім годин пологів для них здалося забагато, і мене почали переконувати, що епідуральна анестезія прискорить процес і це буде краще для дитини. Незважаючи на те, що серцебиття малятка було в нормі і я була цілком бодрячком. Найбільше я втомилася від умовлянь акушерки. До речі, доктора за весь час пологів я навіть не бачила, — ще один доказ того, що все проходило гладко: там він приходить тільки в екстрених випадках. Загалом, я здалася … У той момент, для мене це була поразка. Немов я не впоралася. Немов на Олімпійських іграх спортсмена відділяла від золота тільки частка секунди, і тому він отримує не золото, а срібло. Так і я, начебто народила здорову дитину, все навколо радіють, а я розчарована і не задоволена собою. І не тому, що залишилися зайві кілограми і трохи все болить, а тому що під час пологів я не впоралася зі своїм боргом перед дитиною. Це і послужило поштовхом для моєї подальшої депресії.

Поділилася Інна і тим, що їй допомогло перемогти депресію:

«Я вже засвоїла урок з пологами. Антидепресантів не пила. Материнство виявилося головним антидепресантом ». Фоловери висловили подяку Інні за її відкритість і за те, що не побоялася показати дочку і чесно описати проблему, з якою, напевно зіткнулася не одна молода мама: «Спасибі, що поділилися своєю історією! Малятко у вас сама чарівність, як янголятко з полотен Мікеланджело »,« Я зіткнулася з тим, що багато мам просто не розуміють ціну всього цього. Ви вже молодець, що усвідомлюєте! У будь-якому випадку, так повинно було бути »,« Ага, у мене теж все тривало близько року) ».

Цікаво, що у відповідь на запитання однієї з передплатниць, як вона назвала дівчинку, Інна чесно відповіла — Софі. Маленька принцеса Софі вже не раз з'являлася в Інстаграмі мами, але завжди знята була або зі спини або на дуже великій відстані. Схоже, Інна подолала всі свої переживання і забобони, вирішивши більше не приховувати ні особу ні ім'я своєї крихітки.

Нагадаємо, дочку Інна Цимбалюк народила в 14 червня 2015 го і майже рік не показувала дівчинку стороннім. Як виявилося, народжувала вона у Франції і пологи були не з легких. Що стосується чоловіка — з ним Інна Цимбалюк ніколи не виходить у світ, він не супроводжує дружину на світських заходах і навіть ім'я чоловіка не відомо. Єдине, що Цимбалюк розповіла про батька своєї дочки — він пов'язаний з юріспуденціей і не хоче публічної уваги, хоча дуже навіть відомий в колах, пов'язаних з його професійною діяльністю.