Новини про зірок
Подобається

«Світ очей, полонила ти…»: Пономарьов розповів чому він так довго мовчав

27/10/2017     Автор: Яна Романська
«Світ очей, полонила ти…»: Пономарьов розповів чому він так довго мовчав

У програмі «Ранок з Україною», яка виходить по буднях о 06:30 на каналі «Україна» з ведучими Лілією Ребрик і Сергієм Зеніним, співак Олександр Пономарьов розповів, чому він так довго не виступав і що надихнуло його на написання останнього хіта, передає Корупція.Стар

Популярне: «Я виходжу заміж!»: Міка Ньютон повідомила радісну новину про своє весілля, а ви знаєте хто її наречений?

Як виявилося, останні 2 роки Олександру Пономарьову було зовсім не до пісень: він переживав за ситуацію в країні і за своїх родичів.

«Не хочеться співати, коли кожен день розповідають про те, що хтось загинув. Половина моїх родичів живе в Курахово. Це зараз фактично на території, яку контролює українська армія. Але тим не менш, за 20 км точка, де вже не наші », — пояснив своє мовчання співак.

Весь цей час Олександр допомагав бійцям, але не хоче розповідати про це. Втім, саме зустріч з ними надихнула його на написання нової пісні:

«Один раз друзі, які і приймали участь в цих бойових діях, сказали, що потрібно навпаки — поїхати туди і заспівати для наших бійців. Так вони відпочинуть і подумають не тільки про цю війну ».

Після цього співак закрився у себе в кабінеті і вперше за довгий час народився хіт:

«Я сів за рояль і ледве встигав записувати. Перша фраза відразу прийшла до мене «Світ очей, полонила ти, полонених я». Але у мене враження, що це зовсім не я писав. Музика моя — це я відчуваю, але слова якісь зовсім мої »,